Marée_Noire értékelése


Marée_Noire>!
Lőrincz L. László: Manituk

Lőrincz L. László: Manituk Vigyázz, ha fúj a szél!

Második olvasásra +1 csillagot hozzátettem, mert kimondottan tetszett, úgy tűnik, pont jó hangulatban vettem elő. :) A jó kis régi féle LLL hangulata volt; rá kell jönnöm, hogy pont fordítva van, mint eddig gondoltam: jobban kedvelem a Lőrincz L. László könyveit, mint a Lawrence-ket, azokban már idegel a sok nőcsábítgatása, meg a 8 liter jóféle pia lenyelése után is egyenesen menése. :D Persze a nagyon sci-fisek, mint pl. A hosszú szafári nem jött be, inkább a Kéz a sziklán és a Kicsik (+folytatásai). ;)
Pont annyi rejtély, amennyi kell; kedvelhető szereplők, néha megmosolyogtató szituációk, mi kell még? :) Már olvasom is a folytatást. ;)


Lőrincz L. László: Manituk

Lőrincz L. László: Manituk

Ross Candell régész megtalálja a koronás prérifarkasok sírját, elveszíti viszont Károgó Varjút. Bell farmer a gabonakörök mellett hullákat talál a búzájában, nem találja viszont Henderson teherautóját. Ki nyugszik a titokzatos sírokban? Indiánok-e, vagy akik előttük éltek Amerika földjén? Ki döntötte le annak idején Marcus Aurelius császár ostromgépeit? Ki akarja megölni Candellt a hídpillér tetején? Halálos fenyegetést árasztanak a temetőt határoló hegyek. És közben mindegyre feltámad a szél.

Hirdetés