Razor SMP értékelése


>!
Razor SMP
Dale Avery: Han Solo és a fejvadászok

Sok évvel ezelőtt volt szerencsém először ehhez a kötethez, ám a könyvtárban csak ez az egy rész volt meg az Avery-féle trilógiából. Így bár az elején még csak-csak sikerült so-so képbe kerülni, de a vége igencsak lógott a levegőben. Az eltelt évek mondjuk megtették a hatását, abszolút nem emlékeztem a sztorira a borítón is látható egybeépített űrhajós dolgot leszámítva.
Immár az előzmények ismeretében azt kell mondanom, Nyulászi nagyon jól folytatta a sztorit, ráadásul ezúttal már a „rendes” Birodalom is jobban bevonásra került a történetbe. A sztori továbbra is csavaros, bár meglepetésként ért az egyik történetfonal lezárása, azt hittem az egész trilógiára elnyúlik majd. A humor továbbra is a helyén van, bőven tartalmaz idézhető poénokat.

>!
Valhalla Páholy, Budapest, 1993
298 oldal · puhatáblás · ISBN: 9637632255 · Fordította: Nyulászi Zsolt

Dale Avery: Han Solo és a fejvadászok

Dale Avery: Han Solo és a fejvadászok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A hajsza folytatódik. A nagyhatalmú Galaktikus Birodalom vezetői között lázadás üti fel a fejét. Az univerzum legkülönb fejvadásza, Darth Vader és a Császár hajdani tanítványa áll az élre – azt suttogják róla, immár igazi Sötét Jedi. Han Solóra, Csubakkára és társaikra vár a hálátlan feladat, hogy megküzdjenek vele – a tét nagyobb mint eddig bármikor, a játszma pedig korántsem olyan egyszerű, amilyennek első pillanatban látszik….

Hirdetés