Ashencold értékelése


Ashencold>!
Nemes István (szerk.): Rothadás

Bár nem olvastam minden gyűjteményt az Exkluzív-sorozatból, azt ki merem jelenteni, hogy ez a régiek nyomába sem ér. Talán egy-két érdekesebb írás volt benne, még Renier mester se remekelt.


Nemes István (szerk.): Rothadás

2.000 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
Nemes István (szerk.): Rothadás

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Grimbel Bay nemrég még a szent együgyűek léha mindennapjait élte, mostanság pedig szörnyetegnek titulálják, kígyót-békát szórnak rá – de még inkább ásót, kapát meg kiélezett tökgyalukat. Vajon azért idegenkednek tőle, mert meglátták, amint a tökföld szélén befalt pár kilónyi döghúst a rokonaik testéből?
Pedig éppenséggel neki lenne oka rettegni, hiszen ijesztő változások kezdődtek benne. Beléje fészkelte magát valami démonféle, gennyes kelések jelentek meg testén, és húsa rothadni kezdett…
A gondtalan bolondkor végleg véget ér, amikor két alkalmi társával, a haramiaként tengődő Tökhegyező testvérpárral behatolnak a Rontás Erdejébe, hogy megtalálják a Gilfek Kincseskamráját és kiszabadítsanak egy bajba jutott leányt – a titokzatos Corinnát, aki mindhármuk álmait megfertőzte…

Csontvázak, zombik, lícsek, mindenféle élőholtak. Róluk szól ez a komor kötet, melyet John Caldwell címadó regénye és Benjamin Rascal csatlakozó kisregénye foglal humoros keretbe.