abby értékelése


>!
abby
Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Azt hiszem kevés olyan könyv van,aminek az elolvasásán és megvásárlásán ennyit tanakodtam volna. Javarészt azért nem tudtam dönteni,mert eléggé ellentétes véleményeket hallottam a könyvről,ezekből is főleg negatívakat.
Talán ezért is nem indultam neki nagy reményekkel,nem voltak elvárásaim,és pont ez volt a jó. A könyv eleje annyira nem fogott meg,kicsit lassúnak,unalmasnak találtam. Bár Folt karakterét már akkor is érdekesnek,izgalmasnak láttam. Aztán valami elkezdett beindulni úgy a negyedétől a könyvnek,a felétől pedig már egyszerűen nem tudtam letenni.Amit viszont nagyon nem szerettem a könyvben,az a legjobb barátnő figura,aki itt is minden lében kanál,száját befogni nem tudó okos ember szerepében díszeleg. Szóval Vee figuráját én simán kinyírtam volna. Más gondom nem volt vele,szóval azt hiszem,nem kérdéses,hogy bizalmat kap a folytatás. :)

8 hozzászólás

Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

EGY SZENT ESKÜ. EGY BUKOTT ANGYAL. EGY TILTOTT SZERELEM. A romantika nem szerepelt Nora Grey tervei között. Az iskolában egy sráchoz sem vonzódott különösebben, akármennyire is próbálta erőltetni legjobb barátnője, Vee. Aztán feltűnt Folt. Simulékony mosolyával és tekintetével, amivel mintha a lány veséjébe látna, Folt legjobb belátása ellenére is vonzza Norát. Azonban néhány rémisztő találkozás után Nora már nem tudja, kiben bízzon. Úgy tűnik, Folt mindenhol ott van, ahol ő is, és többet tud róla, mint a legközelebbi barátai. Nora nem tudja eldönteni, hogy a fiú karjaiba kellene-e omlania vagy inkább menekülni és elrejtőzni előle. És mikor megpróbál válaszokat találni, egy olyan igazságot fedez fel, ami sokkal nyugtalanítóbb, mint amit Folt közelsége okoz. Végül egy ősi csata közepén találja magát, halhatatlanok és bukottak között és mikor arra kerül a sor, hogy ki mellé álljon, a rossz választás Nora életébe kerül.

Hirdetés