takacsot értékelése


>!
takacsot
Brian Tracy: Maximális teljesítmény

Már korábban is írtam arról hogy Brian Tracy milyen sokat adott nekem. A történet nem új és nem is ismétlem magam. Első találkozásom vele a Phoenix-szeminárium volt hanganyag formájában. És itt az írott tankönyv a Maximális teljesítmény.

Maximális teljesítmény

A Phoenix-szeminárium idővel A Teljesítmény lélektana néven futott. Nekem mind a két változat megvan. Tartalmilag lényegében ugyan az. Az egyik tartalmaz néhány extra anyagot, amit a másikban nem találtam meg. Főleg üzletkötés és vezetés kapcsán.

Ehhez képest évekkel később szereztem meg a Maximális teljesítményt-t. Zseniális könyv. A teljes szeminárium anyag visszaköszön ebben a könyvben. Ha megvan a hanganyag, akkor írott formában is hozzáférsz. Csak attól függ, hogy melyik módszerrel tanulsz jobban.


Brian Tracy: Maximális teljesítmény

Brian Tracy: Maximális teljesítmény

Brian Tracy a sikertechnikák és a személyes teljesítménynövelési módszerek egyik legkiválóbb szakértője a világon. Évente több mint százezer hallgatóhoz szól szemináriumokon és tanfolyamokon. A Maximális teljesítmény hatékony, és a gyakorlatban is kipróbált technikák rendszerezett gyűjteménye, amely 25 év kutatás és tapasztalat eredményeit sűríti. Az ismertetett módszerek könnyen alkalmazhatók, és azonnali eredményt hoznak. Megismerkedhetünk azokkal az elvekkel, koncepciókkal és módszerekkel, melyeket a csúcsteljesítményre képes személyek alkalmaznak az élet legkülönbözőbb területein. A világ 31 országában már több mint egymillióan végezték el a könyv alapján kidolgozott szemináriumokat. Köztük rengetegen vannak olyanok, akiknek az új ismeretek hatására gyökeresen megváltozott az élete.

Hirdetés