Lilith értékelése


>!
Lilith
Karen Rose: Érints meg

Rose kisasszony megint hozta a formáját, azt hiszem benne meg lehet bízni :) Nem úgy mint Slaugherben, aki annyira hullámosan ír, hogy igazából emiatt mindig kíváncsi vagyok rá, hogy most épp mi lesz abból, amit lekezd.
Viszont Rose megtalálta a hangját, és ezen a hangon hihetetlenül jó könyveket tud írni, csak egy gond van velük, és emiatt kapott fél csillag levonást… van egy meghatározott vonulat, amin végigviszi minden sztoriját. Tudod, hogy hogy kezdődik, tudod, hogy mi lesz a közepén, és azt is tudod, hogy a végén valamelyik főszereplőt elrabolják, és a másik siet a megmentésére. Nincs ezzel gond, mert izgalmasan írja meg, de most elég fáradtan olvastam el a végét, és valahogy jobban zavart, hogy jé, csak nem elrabolják Tesst, milyen meglepő…
De ez csak egy kis rossz, már ha lehet ezt egyáltalán rossznak nevezni :) Mert ettől függetlenül nagyon izgalmas az egész sztori, a nyomozás megint hihetetlenül valósnak és eredetinek tűnt, és a két főszereplő Tess és Aiden pedig gyorsan megkedvelhető. És Aidenből nem csinált most hihetetlenül tökéletes férfit, amitől valahogy olyan valóságosnak tűnt ő is, mintha bármelyik bokorból előugorhatna :)
A gyilkos kiléte meglepő, illetve nagyon jól eltereli róla a gyanút :) az első pár fejezetben amikor megjelenik valahogy úgy éreztem ő az, tudtam, hogy ő az, de a nyomozás és a kiderülő dolgok annyira elvitték róla a gyanút, hogy emiatt amikor kiderült, hogy ő az újra meglepetést tudott vele okozni :)
Szóval szívből ajánlom most is, mint mindig, mindenkinek ezt a kötetet is. És az Ulpiusnak meg ajánlom, hogy idén sok Rose könyvet dobjon piacra! :)

20 hozzászólás

Karen Rose: Érints meg

Karen Rose: Érints meg

Valaki gyötri dr. Tess Ciccotelli orvosnő pszichiátriai betegeit, addig a pontig, míg végül kétségbeesésükben öngyilkosságot követnek el. Az eseteket pedig úgy rendezi meg, hogy a gyanú Tessre terelődjön.
A doktornő azonban még a rendőri kérések ellenére sem hajlandó megszegni az orvosi titoktartási esküt.
Aidan Reagan nyomozó tökéletesen megérti, hogy Tess óvja a betegeit, de minden jel arra mutat, hogy ez a név és arc nélküli ellenség eltökélte, hogy tönkreteszi Tess karrierjét, családját, és végül elpusztítja magát Tesst is. Aidan és Tess mindent megtesz azért, hogy megállítsák a gyilkost, de egyre nyilvánvalóbb, hogy Tess nyaka körül szorul a hurok, és a nő sehova sem menekülhet, sehova sem rejtőzhet.
Karen Rose a tőle már megszokott magas színvonalon írta meg ezt az izgalmas krimit, amelyből természetesen a szerelmi szál sem hiányozhat.

Hirdetés