Action értékelése


>!
Action
Erdélyi István (szerk.): Bíborgyöngyök III. – A számadás

Az első két kötet jobban tetszett, főleg 1-2 Heidel Dan novella volt számomra követhetetlen (pl. Boszorkánycsók, Hagyomány), bár az tény, hogy a többi írása jó lett. Keith Alanson és Norman Fellings párosa viszont határozottan jó, már a Vihar Ibara felett c. kötetben is meg tudtak lepni humorukkal. A történet vége érdekes, én másra számítottam. Mindenkinek ajánlom a könyvet, ha olvasta az első két részt. De azért kíváncsi lennék, Kornya Zsolt hogy fejezte volna be a történetet.


Erdélyi István (szerk.): Bíborgyöngyök III. – A számadás

Erdélyi István (szerk.): Bíborgyöngyök III. – A számadás

Alidax úrnője és első számú ágyasa hat esztendeje gyűjti a Quiron-tenger mellékén szétszóródott bíborgyöngyöket. A fogadás lázában mostanra mindketten elvesztették a mértéket, és bármire készek a győzelemért – nem veszik tekintetbe, hogy harcuk rég túlnőtt a szerelmi csatározás keretein, és a térség évezredes hatalmi egyensúlyát fenyegeti.
Toron és az Északi Szövetség beavatkozása elkerülhetetlen… és csakhamar színre lépnek azok is, akik számára a növekvő kockázat és tét jelenti az igazi csáberőt.

A közkedvelt M.A.G.U.S. minisorozat harmadik köének szerzőgárdája – Keith Alanson, Heidel Dan, Eric van Dien, Harold Barouche, Indira Myles, Mira Sandoval, Norman Fellings, Zelei Gábor és Boruzs Gergely Gábor – a maga sokszínű módján gondoskodik a trilógia méltó befejezéséről.

Hirdetés