Bellatrissa értékelése


>!
Bellatrissa
Matthew Stover: A Sith-ek bosszúja

A kedvencem az eredeti sorozatból, imádtam a szereplőket, a csavarokat, az egész történetet úgy, ahogy van. A filmet is szeretem, de az „Ilyen érzés Anakinnak lenni” részek miatt tetszik jobban a könyv. Azok nagyon elszomorítottak, főleg az utolsó, nagyon durván sikerült leírnia az érzelmeket. Minden szempontból a legjobb rész.


Matthew Stover: A Sith-ek bosszúja

Matthew Stover: A Sith-ek bosszúja

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Végre megismerhetjük a teljes STAR WARS saga fordulópontját

Többévnyi polgárháborút követően a Szeparatisták már szinte az összeomlásig szétzúzták az ingataggá vált Köztársaságot. A Coruscanton a Szenátus aggódva figyeli, miként töröl el Palpatine főkancellár újabb és újabb alapvető alkotmányos jogokat a Köztársaság biztonságára hivatkozva. Yoda, Mace Windu és a többi mesterek szembeszállnak a főkancellár azon idegesítő törekvésével, hogy felügyelje a Jedi Tanácsot. És Anakin Sywalker, a megjövendölt Kiválasztott, akinek az lenne a sorsa, hogy egyensúlyt teremtsen az Erőben, egyre inkább azon emészti magát, hogy titkos szerelme, Padmé Amidala szenátornő meghalhat.
Ahogy a harc végighömpölyög a galaxisban, a helyzet robbanásszerű végjátékbam csúcsosodik ki: Obi-van veszélyes küldetésre vállalkozik, a rettegett szeparatista katonai vezető, Grievous tábornok likvidálására. Palpatine mindent elkövet, hogy még jelentősebb hatalomhoz jusson, s ravasz módon a jedik ellen fordítja a közvéleményt, és az összezavarodott Anakin , akit leírhatatlan látomások gyötörnek, veszélyesen közel kerül egy a galaxist átformáló döntés pereméhez. Darth Sidiousnak, kinek árnyéka mind hatalmasabban dereng elő a sötétségből, mindössze annyi a dolga, hogy rámérje a végső, letaglózó csapást a Köztársaságra… és felavassa az új Sith Lordot: Darth Vadert.

Hirdetés