Kiskakukk értékelése


Kiskakukk>!
Ian Livingstone: Allansia bérgyilkosai

5 órányi játék után, közvetlenül a befejezés előtt spoiler. Hát kösz, Mr. Livingstone. :D

Tetszett. Hozza a régi ”lapozgatós könyvek” színvonalát, alapjáraton szerintem nem is túl nehéz kaland (a Démonlovagokat semmi nem übereli…), inkább a sok bérgyilkos miatt szívatós, akiket muszáj elverni, nem lehet elsumákolni a harcokat. Sok kikacsintás van a sorozat többi darabjára (Tolvajok városa, A végzet erdeje, Halállabirintus, Bajnokok próbája), ami kimondottan tetszett.

Azzur nagyúr és maga Livingstone úr is ritka nagy troll. (Igen-igen, nem bírtam magammal és elolvastam a befejező 400. pontot, hát mit mondjak, felröhögtem. :D)

Maga a kiadvány szép, igényes, jó volt forgatni. Tetszenek a belső grafikák, szép a borító, a kivizöld gerinc és hátlap is nagyon jól mutat. Az ára igencsak borsos, de ez minden negatívum, amit fel tudok róni neki.

Tetszett! (Azért majd nekifutok újra…ha már kicsináltam Csontos Zanbart, nem hagyhatom, hogy pár nyomoronc bérgyilkos kifogjon rajtam! :D)

2 hozzászólás

Ian Livingstone: Allansia bérgyilkosai

Könyvtár
Ian Livingstone: Allansia bérgyilkosai

A nagy sikerű Kaland, Játék, Kockázat sorozat folytatása! A főhős TE vagy!
Elég harcedzett vagy ahhoz, hogy túléld Allansia legveszedelmesebb és leghalálosabb bérgyilkosainak támadását?
Fogadásból vállaltad el a kihívást, hogy életben maradsz a hírhedt Kígyó-szigeten. Ám a legrosszabb rémálmaid válnak valóra, amikor pont a te fejedre tűznek ki busás vérdíjat. Vadászból hirtelen űzött vaddá válsz. Hamarabb kell megtalálnod a rád küldött bérgyilkosokat, mint hogy azok kapnának el téged. De vajon kik lehetnek ők? Hol rejtőzhetnek? Bárki bérgyilkos lehet, akivel utad során összehoz a sors… Ne bízz hát senkiben!
19 évnyi szünet után Ian Livingstone vadonatúj játék-könyvével támad fel Magyarországon a világszerte kedvelt Fighting Fantasy sorozat, melynek kötetei az 1982-es indulás óta 35 országban jelentek meg és 20 millió példányban keltek el. Az Allansia bérgyilkosai borító-festményét a Games Workshopnak is dolgozó neves illusztrátor, Karl Kopinski készítette el, a belső oldalak képei pedig a nem kevésbé tehetséges magyar képregény-rajzoló, Balla Krisztián munkái.