Árnyék82 P értékelése


Árnyék82 P>!
Sarah J. Maas: A Court of Frost and Starlight – Fagy és csillagfény udvara

Jó volt még egy kicsit elmerülni ebben a világban.
Tetszett hogy több szemszögből is, több karakter által nézhettem meg, hogy telik az idejük a háború után. Az átélt borzalmak, mindenkit megviseltek és mindenki a maga módján próbálja ezt feldolgozni, egymást segítve közben.
Eközben pedig zajlik a város újjáépítése, talpra állítása, és emellett a tündérek és emberek közti új helyzet kialakítása és a béke megszilárdítása. Nagyon sok feladatuk van…de azért ezek mellett készülnek egy meghitt ünnepre a család körében, a téli napfordulóra. Hagyományok, ajándék keresés, meglepetések, zavargások, fájdalmak és szerelem. Van itt minden.
Szerettem újra ott lenni velük. :)
Jó volt Rhys bőrébe bújni és Cassian-éba. Most is megragadott a köztük lévő bajtársias kapcsolat, ez a szoros, szép kötelék. Igazi összetartó csapatot alkotnak. Az egyedüli aki kilóg még a sorból az Nesta. Ő valahogy nehezen talál magára, próbálja összerakni a széthullott szilánkokat, ami a lelkéből, lényéből maradt és nem halad jól vele, a bensőjében csak a düh és az üresség az úr. Megrekedt…és félek nehéz út vár rá, míg a fényre jut. De ez az ő harca.
A többiek nem igazán értik mi van vele és én úgy éreztem, nem is próbálkoznak eléggé…de remélem a történetében majd sikerrel jár. Összetett karakter és én kíváncsian várom hogy megismerjem.
Amit még írnék…Rhys és Feyre kapcsolata továbbra is nagyon szépen van megírva. Egymást támogatva, erősítve és szeretve alkotnak egy igaz egészet. A szívük, a lelkük teljesen összeforrt…és a kémia is szépen lángol. ;) Bevallom tetszik az írónő stílusa a forró jeleneteknél, szerintem nagyon jól tudja érzékeltetni…khm…mindent amit kell. Van érzéke hozzá! ;)

Mindent egybevetve, ez a sorozat nagyon jólesett és várom a folytatást! :)


Sarah J. Maas: A Court of Frost and Starlight – Fagy és csillagfény udvara

2.088 Ftjoarshop.hu ·
3.499 Ft –40%
2.250 Ftkonyvkolcsonzo.hu ·
3.499 Ft –36%
2.444 FtKönyvtündér ·
3.499 Ft –30%
2.483 FtÚj Könyvek ·
3.499 Ft –29%
2.587 FtMai-Könyv ·
3.499 Ft –26%
2.624 FtKönyvmarket ·
3.499 Ft –25%
2.799 FtJókönyvek.hu ·
3.499 Ft –20%
2.939 Ft Book24 ·
3.499 Ft –16%
2.939 FtKönyvmolyképző ·
3.499 Ft –16%
2.972 FtScifimarket.hu ·
3.499 Ft –15%
2.974 Ftálomgyár könyvesboltok ·
3.499 Ft –15%
2.974 FtLíra ·
3.499 Ft –15%
2.974 FtRégikönyvek.hu ·
3.499 Ft –15%
2.974 FtRocky ·
3.499 Ft –15%
1.500 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
Sarah J. Maas: A Court of Frost and Starlight – Fagy és csillagfény udvara

A remény még a legfagyosabb éjszakán is melegséget nyújt.

A téli napforduló egy hét múlva lesz. Még mindig újnak éreztem királynői szerepemet, és csak halvány elképzelésem volt hivatalos teendőimről.

Egy éve. Te jó isten! Rhys közel egy éve hajtotta be rajtam a megállapodásunkat, mert mielőbb ki akart engem szabadítani a mérgező Tavasz udvarából, és ezáltal megmenteni az összeomlástól kétségbeeséstől. Ha csak egy percet késik, csak a Jó Anya tudja, mi történt volna, és hol lennék most.

Eszembe jutott a párom, aki oly' keményen és önzetlenül küzdött, pedig semmi reménye nem volt arra, hogy mi együtt leszünk.

Mind a ketten megküzdöttünk a szerelmünkért, a vérünket adtuk érte. Rhys meg is halt érte.

A Hybern elleni háború nem múlt el nyomtalanul Feyre, Rhys és barátaik életéből, mégis mindent megtesznek, hogy újjáépítsék az Éjszaka udvarát. A küszöbön álló téli napforduló kiváló alkalmat kínálna arra, hogy végre egy kicsit kikapcsolódjanak. Ám az ünnepi hangulat sem tudja visszatartani a múlt árnyékait. Miközben Feyre az Éjszaka úrnőjeként próbál helytállni, szembesülnie kell vele, hogy barátai sebei mélyebbek, mint hitte, és az udvar jövőjét is tönkre tehetik.