kitti_th P értékelése


kitti_th P>!
Andrzej Sapkowski: Fecske-torony

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Emlékszel Itlina szövegére, vaják? Aki messze van, ragálytól hal meg; aki közel van, kardtól bukik el; aki elrejtőzik, éhségtől hal meg; aki túléli, azt a fagy veszejti el… Eljő ugyanis a Tedd Deiradh, a Végidő, a Kard és Fejsze Kora, a Megvetés Kora, a Fehér Fagy és a Farkasförgeteg Kora…

Az első rész óta ez volt a leginkább tetsző rész. Könnyen, gyorsan olvasható, viszonylag mentes a fura szavak használatától, meg a kacifántos mondatoktól. Főleg Cirire koncentrál, megtudjuk, hogyan szerzi a lábán lévő tetoválást, az arcán lévő heget, és hogyan jut el a Vad Falkához. Eközben Geralthoz is visszatérünk egy rövid időre. Ő és csapata sikeresen eljut Toussaintba, megtudjuk továbbá, milyen körülmények között találkozik Geralt és Avallac'h. Yennefer a saját útját járja, Triss ambíciói még rejtettek.
Az egész könyv olyan, mint a Witcher 3: Geralt Ciri nyomában és mindig csak egy kicsivel hibázza el éppen, hogy megtalálja a lányt. Maga Geralt engem szörnyen bosszant; a játékban valahogy rendesebben kidolgozott karakternek tűnik. Itt mindenen csak morog, de egy normális ötlete nincs soha.
Ciriről még mindig nem tudok sokat mondani, pökhendi; ő is jobban kidolgozottabb és szerethetőbb a játékban.
Ez pedig az első olyan gabós borító, ami egész jól sikerült, még jobb is lett, mint a Playon változat.


Andrzej Sapkowski: Fecske-torony

2.690 Ftshop.konyvmogul.hu ·
3.290 Ft –18%
2.817 Ftjoarshop.hu ·
3.990 Ft –29%
2.828 FtKönyvtündér ·
3.990 Ft –29%
2.833 FtÚj Könyvek ·
3.990 Ft –29%
2.990 Ftkonyvkolcsonzo.hu ·
3.990 Ft –25%
3.032 FtMai-Könyv ·
3.990 Ft –24%
3.192 FtJókönyvek.hu ·
3.990 Ft –20%
3.352 Ft Book24 ·
3.990 Ft –16%
3.391 FtLíra ·
3.990 Ft –15%
3.391 FtRégikönyvek.hu ·
3.990 Ft –15%
18.000 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
Andrzej Sapkowski: Fecske-torony

Mit ér az élet a Sors rendelte védelmező és tanító nélkül? Mit ér anélkül, aki mellett biztonságban érzi magát az ember… még saját magától is? És mit ér az élet társak nélkül? Mit kell tenni, ha hidegvérrel megölték mindüket? Hová kell menni, kihez kell fordulni?
Miközben Ciri, az elveszett Meglepetés Gyermek majdnem halálos sérüléseiből épül fel egy elhagyatott mocsárban élő vénember segítségével, ilyen kérdésekre kell választ találnia. Úgy hiszi, Geralt és Yennefer is halott, és egyedül kell megállnia a lábán.
Közben Geralt és Yennefer is a lányt keresi a maga módján, de hogy a Sors tartogat-e még nekik közös utat, azt csak a holnap tudhatja.
Andrzej Sapkowski magyarul megjelent hatodik kötete folytatja a megkezdett történetet a szokásos sötét ábrázolással, humorral, néhol tükröt tartva a mi világunknak – és ezúttal sem marad el sem az izgalmas akció, sem a lélekre ható dráma.