Árnyék82 P értékelése


Árnyék82 P>!
David Gemmell: Viharlovas

A Viharlovas ennek a történetnek a befejezése.
A világ a háborúba hull, a gonosz felemelkedik és azok akik ellene vannak oly kevesek, mégis megteszik amit kell, harcolnak a végsőkig!
Az az emberi lélek mélységeibe látunk bele a jó és a rossz örök harcába, ami sosem szűnik meg és örök. Itt egyesül az észak ereje a varlok és a riganték összefognak a nagy gonosz ellen. Ők az utolsó bástya…a reménye a világnak.
Itt is sorsok, emberek külön történetek színes fonala tárul fel és itt is rájövünk milyen gyarló és mégis mily erős lehet egy ember is.
Nagyon sok mindet írhatnék róla…de itt már fáj írni, mert ez a történet vége és mindig rossz mikor be kell zárnom a könyvet.
Viszont akárcsak ott, nálam is itt a bizonyosság, hogy van új nap…és hamarosan újra visszatérek a keltók világához. :)


David Gemmell: Viharlovas

Könyvtár
David Gemmell: Viharlovas

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy dicső szikra, a rigante lázadás egyetlen pillanata fellobbantotta a forradalom lángját – és legenda született. Az északi hegyek között a Hollószívként ismert törvényen kívüli vezér várakozik, tudva, hogy a feketelelkű moidart serege el fog jönni; őket a brutális uralkodó egyetlen fia, Viharlovas vezeti. Mit sem tudva arról, hogy világuk sorsa a kezükbe van letéve, Hollószív és Viharlovas, a két esküdt ellenség kénytelen lesz egyesíteni erőit, és szembeszállni az ősi gonosz bosszújával.

Mert a sötétség hatalmas seregei a felföldiek ellen menetelnek, és úgy fest, semmi sem képes megállítani őket. Könnyedén tapossák el áldozataikat, míg végül csupán néhány ezren maradnak, akik segítséget nem is remélve még ellenállnak. Csakhogy ők a klánok fiai, és még ennél is többek: ők a riganték…