donzella P értékelése


donzella P>!
Bán Mór: A Vérszemű Csillag

Köszönjük a részletes csatamezei leírásokat – senki ne vacsi mellett olvassa. Ez az első gondolat.
A második pedig az, hogy még mindig fantasztikusan lecsapja előre a fordulatokat az író… (ha tudta volna, hogy most találkoznak utoljára…), bízom benne, hogy ez a szokás a folytatásban kikopik.
Harmadik pedig az, hogy ez a Zolta, ritka szerencsés fazon. Az összes – nevesített, fiatal és gyönyörű hajadon belé szerelmes, érik most már egy iszapbírkózás a hölgyek között, mert most már össze is terelték őket… hm…


Bán Mór: A Vérszemű Csillag

2.124 FtKönyvtündér ·
2.999 Ft –29%
2.159 FtÚj Könyvek ·
2.999 Ft –28%
2.219 FtMai-Könyv ·
2.999 Ft –26%
2.399 FtJókönyvek.hu ·
2.999 Ft –20%
2.699 FtLíra ·
2.999 Ft –10%
1.701 Ftálomgyár könyvesboltok ·
1.790 Ft –5%
1.790 FtBook and Walk
1.500 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
Bán Mór: A Vérszemű Csillag

Keletről roppant sereg kel át a Tiszán, hogy letörölje a Kárpát-medence térképéről a büszke Dunavai Királyságot. A védelmet lázasan megszervező Thangar nádor egy utolsó, elkeseredett csatára gyűjti erőit, hogy megállásra késztesse a sötét hatalmak által irányított ellenséget. A hadba hívó szó ellenére azonban Zete fia Zolta, a sivatagi magyarok felderítője, a nádor újdonsült pártfogoltja úgy dönt, nem tart a dunavai lovagokkal, ehelyett veszedelmes és fölöttébb bizonytalan kimenetelű küldetésre indul nyugat felé, a nomád törzsek által uralt sötét vadonba.
Zolta e döntésével a gyávaság szégyenbélyegét is magára vállalja Kárpáthia népeinek megmentése érdekében. Sejtelme sincs azonban arról, hogy sorsa már régen elrendeltetett, és hogy az ezer esztendeje dúló háború utolsó, mindent eldöntő szakaszában főszerepet szántak neki az eseményeket a színfalak mögül irányító titokzatos erők.

A Nomádkirály-regényciklus második könyvében tovább kalandozhatunk e nem létező, mégis ismerős világban. Izgalmas csatákban, kalandokban lehet részünk azon a földön, melynek folyói, városai, népei ismerősen köszönnek vissza ránk e vérbeli fantasy lapjairól.