reerose értékelése


reerose>!
Sarah J. Maas: Macskanő – Lélektolvaj

Alapvetően tetszett a történet, de azért voltak vele problémáim. Pozitívumként említeném a jól kidolgozott cselekményt, Méregcsók és Batwing karaktereit, meg a könyv hangulatát.
Negatív volt viszont az én szememben az, hogy a könyv nagyrészében Macskanő gonosz karakter volt, de legalábbis nagyon nem volt szimpatikus. Persze a végén minden kiderült és minden meg lett magyarázva, ettől függetlenül egészen addig kelletlenül olvastam a sztorit. Luke mentalitását közelebb éreztem magamhoz a könyv nagyrészében.
Ami kifejezetten zavart az az, hogy Selina épphogy nem tini már… értem, hogy Sarah J Maas ifjúsági regényeket szokott írni, de a Macskanő szerintem alapvetően érettebb karakter a DC világában. Csalódás volt, hogy 17-20 évesen mindenkit így lealáz… Fura volt, spoiler
Utólag az se volt világos, hogy akkor milyen Liga-küldetéssel érkezett ő ide, amit annyira emlegetett a történet első felében. Értem, hogy a ködösítés volt a cél, de szerintem ez túl jól sikerült… azon is fogtam a fejem, hogy Selina nem jött rá a Luke és Batwing közötti kapcsolatra, majd a végén meg kiderült, hogy amúgy ez rég megtörtént, csak az olvasóval nem lett megosztva…
Aztán a végén a drámát és annak a feloldását is túlzónak éreztem.
Ezek apróságok, inkább csak bosszantottak, az alap történet meg a hangulat tök rendben volt, viszont nem lett kedvenc a könyv.


Sarah J. Maas: Macskanő – Lélektolvaj

2.763 FtKönyvtündér ·
3.899 Ft –29%
2.807 FtÚj Könyvek
2.924 FtKönyvmarket ·
3.899 Ft –25%
2.925 Ftkonyvkolcsonzo.hu
3.002 FtKönyvmolyképző ·
3.899 Ft –23%
3.119 FtJókönyvek.hu
3.275 Ft Book24 ·
3.899 Ft –16%
3.314 FtRégikönyvek.hu ·
3.899 Ft –15%
3.314 FtRocky ·
3.899 Ft –15%
1.900 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
Sarah J. Maas: Macskanő – Lélektolvaj

Selina tökéletes tolvaj.

Luke gondterhelt hős.

Gotham Cityben nem mindenki az, aminek látszik.

A #1 New York Times bestsellerszerző Sarah J. Maas mutatja be a felnőtté váló Selina Kyle-t, aki biztosan elrabolja az olvasók szívét az új, várva várt világszenzáció YA regényben, az akciódús és izgalmakkal teli Macskanőben!

Két évvel azután, hogy kijutott Gotham City nyomornegyedéből, Selina Kyle a titokzatos Holly Vanderheesként tér vissza. Batmant elszólítja egy fontos küldetés, így könnyű préda a város .

Mindeközben Luke Fox be akarja bizonyítani, hogy Batwingként képes segíteni az embereken. A Macskanőt veszi célba, az újonnan felbukkanó tolvajt, aki Méregcsókkal és Harley Quinn-nel portyázik. Emberére akadt volna?

Selina ádáz küzdelmet folytat: éjszakánként Batwinggel, napközben pedig a pokolian jóképű szomszédjával, Luke Foxszal. Vajon képes lesz-e végrehajtani a legfontosabb tervét, miközben a múlt egy darabkája veszéllyel fenyegetve a nyomába szegődik?