donzella P értékelése


donzella P>!
Raoul Renier: Korona és kehely

Mikor belekezdtem, haladtunk, haladtunk… aztán egyszer csak feleszméltem, hogy ez Geor dar Khordak sorozat, na de hol a főhős.
Amikor végre előkerül, cseppet fáradtan, megtörten, akkor pedig mindenki megbánja, aki egy kicsit is kedves, vagy emberséges volt vele, ami szerintem a főszál szempontjából teljesen felesleges volt – hacsak nem azt akarta szemléltetni, mennyire magányos, elszigetelt, üldöztetett.
Az utolsó húsz oldalig meggyőződésem volt, hogy ez a rész folytatásos lesz (nem mint sorozat része, hanem mint 1-2 rész), aztán tulajdonképpen 2 egyszerű, általában nagyon ritka megoldással megkapta a végszót.


Raoul Renier: Korona és kehely

Raoul Renier: Korona és kehely

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy crantai sámán. A sír sötétjéből, az elmúlás homályából jött erők támogatják, a Hetedkorban már ismeretlen módszereket használ. Célja – könyörtelen bosszút állva minden kyr származékon – egész Észak-Ynevvel szembefordítja. Mégsem fékezheti meg más, csak Geor dar Khordak, a Kopó – az ilanori születésű, renegát toroni fejvadász, aki ezúttal Alidax úrnőjének zsoldjában áll. A küldetés azonban reménytelennek tetszik: Geornak nemcsak a nyomában lihegő, észak minden tájáról összesereglett bosszúállók hada kívánja vérét venni, de Ediomad sötét tárnáiban is utat kell találnia, ahol egyszerre elevenednek meg a múlt évezredek minden rémségei…