Arina értékelése


Arina>!
Joss Stirling: Lélektársak – Sky

Joss Stirling: Lélektársak – Sky Találd meg a lélektársad!

Imádtam Sky és Zed történetét. Izgalmas és romantikus történet, amikor megtaláljuk a másik felülnek és ketten egyek leszünk. Kedveltem Zedet annak ellenére ,hogy a lányok odáig voltak érte ő nem használta ki a helyzetet inkább elérhetetlen rossz fiú volt. .Sky egy nagyon aranyos lány első perctől fogva vonzódik Zedhez hiába megpróbál ellen állni a fiúnak. Nagyon jó volt a történet Zed megpróbálta elnyerni Sky szívét és a lány megpróbált neki ellen állni ,de végül egymásra találnak. Nagyon megkedveltem a Benedict családod.


Joss Stirling: Lélektársak – Sky

490 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
Joss Stirling: Lélektársak – Sky

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Sky egy kicsit zárkózott, szorongó tizenhat éves lány, aki túlságosan jól tudja, milyen érzés kívülállónak, idegennek lenni valahol. Mikor Londonból Coloradóba költözik kissé különc nevelőszüleivel, megtapasztalja milyen egy tipikus amerikai középiskola, és milyen egy nem tipikus fiú. Zed Benedict jóképű, tehetséges, minden lány álma, csak épp sötét titkok veszik körül.
Aztán Sky egy hangot hall a fejében… Az Ő hangját. És Zed is hallja, érti az ő válaszait, amiket még ki sem mondott. Mi ez az egész? Kik a savantok, és létezik olyan, hogy lélektárs? Sky hiszi is, nem is, amíg mélyen belül fel nem éled benne egy képesség, amitől már rég meg akart szabadulni. Valami, amitől egész életében félt…
Természetfeletti képességek, szövevényes összeesküvés és két kamasz szerelme.