Disznóparéj_HVP IP értékelése


Disznóparéj_HVP IP>!
J. Goldenlane: A jósnő hercege

Csak úgy megjegyzem: valahányszor az életben olyan igazán, istenesen sz*rul voltam, ezt a könyvet vettem elő. Mert humoros. Okos. Szellemes. Vicces és optimista. Miközben a főhőse egyik ganégödörből a másikba vergődik, kávézók teraszán éjszakázik, mindent elveszít, amit csak lehet és egészen a rabszolgaságig jut – még ott is humoros, okos, szellemes, vicces és optimista.
Egy szó, mint száz, felemelt, akármilyen mélyen is jártam épp.

2020 az az év, amikor ezt a könyvet mindenkinek el kellene olvasnia, az egyszerű utcai vérpistikétől kezdve a szaudi hercegeken át a római pápáig. Hadd jönne rá mindenki végre, hogy az élet sokkal nevetségesebb, mint amennyire rossz, sokkal könnyebb, ha nem húzzuk le magunkat és valójában nem is biztos, hogy annyira az ellenségei vagyunk ám egymásnak. Ráadásul gyönyörű borítóval újra megjelent – szóval a lehetőség adott.

Azonnal szerezd meg és olvasd el. Karácsonykor kikérdezem!

12 hozzászólás

J. Goldenlane: A jósnő hercege

J. Goldenlane: A jósnő hercege

Az elszánt kultúrantropológus kalandjai folytatódnak!

Korinorisi Arh'hin irodalomtörténész dimplomájával felvértezve elítélt rabként követ tör, szökött rabszolgaként menekül fél Szithanon keresztül, jósnőként szélhámoskodik, és amikor azt hiszi, rosszabb már nem lehet, akkor ismételten belekeveredik a napi politika intrikáiba is. És persze ettől még rosszabb lesz. De felemelt fejjel tűr, buzgón jegyzetel, és töretlenül bízik, hogy valahogyan csak jó vége lesz!

A könyv közvetlen folytatása A herceg jósnője című könyvnek.