myrelationshipwith értékelése


myrelationshipwith>!
Corinne Giampaglia: Ella és a téli varázs

Ez a mesekönyv véletlen került hozzám, de nem bánom, mert egy igencsak ízléses, aranyos mesét kaptam, csodaszép illusztrációkkal, amik a zord napokon is fényt gyújtanak a szívekben.

A kötet a Manó könyvek gondozásában jelent meg. Egy igazi, cserfes kis karácsonyi mese, amit nemcsak a kisebbnek élvezhetnek, hanem a nagyobbak is, hiszen sose nővünk ki belőlünk és néha a felnőtt lelkeknek is szüksége van egy maréknyi bűbájra, amit a kötet teljes egészében meg is ad. Az Ella és a téli varázs egy gazdagon illusztrált, kívül-belül gyönyörű kiadás. Nemcsak a borító kápráztatja el a szemeket, hanem a belső is. Biztos vagyok benne, hogy nemcsak egy egyszer olvasós könyv lesz, hiszen a gyerekeimnek is szívesen olvasnék fel belőle és adnám át a karácsony iránti szeretetemet általa. Az írónő nemcsak Elláról ír, hanem igazi értékként rávilágít az ünnep igazi valójára, arra hogy a szeretet a legfontosabb a világon, s ezt a gyerekek számára is befogadható módon teszi. Tele bájjal, kedvességgel és szívet melengető mondatokkal. Emellett egy rövid listát is kapunk, ami által elkezdhetünk felkészülni az ünnepre és ha még nincs ötletünk, recepttel is szolgál a jeles napra. Habár nem én vagyok a megcélzott közönsége, élveztem és egy szerethető történetet kaptam. Teával a kézben a kandalló előtt ülve tökéletesen megalapozza a hangulatot és egy perc alatt beszippant a gyermekiségével és kedvességével.


Corinne Giampaglia: Ella és a téli varázs

2.118 FtKönyvtündér ·
2.990 Ft –29%
2.153 FtÚj Könyvek ·
2.490 Ft –14%
2.213 FtMai-Könyv ·
2.490 Ft –11%
2.392 FtJókönyvek.hu ·
2.490 Ft –4%
2.392 FtLíra ·
2.490 Ft –4%
Könyvtár
Corinne Giampaglia: Ella és a téli varázs

A kis Ella északon él, ahol fehér hó borítja a hegy lábánál álló házak piros tetőit. Közeledik a karácsony, de Ella most nem érzi az ünnep varázsát. Valami furcsa bánat telepedett a szívére. Nem érti, mire jó ez a vastag hólepel. Azután egy felejthetetlen, holdfényes éjszakán útra kel egy medve társaságában, hogy felfedezze az időtlen természet csodáját…