Szilvi00 P értékelése


Szilvi00 P>!
P. Dangelico: Wrecking Ball – A romboló

Második könyvem az írónőt és másodszor is azt tudom mondani: öröm és élvezet volt olvasni! Úgy ittam magamba a sorokat, hogy nekem nem tűnt lassú égésűnek. (Megváltozott a mércém Mariana Zapata: Kulti után. Akkor csaknem spoiler oldalt vártam az első csókra.) Rettentő szórakoztató és pont megfelelő mértékben, komoly is volt. Bár kizárólag Cam szemszögét ismerhettem meg, idővel Calvin apró rezdülései, illetve elejtett mondatai sokat elárultak a férfiról. Nem egyből, de végül a tehenes incidenst is meg tudtam bocsátani. Nem láttam még férfit, aki így imádta volna, ha simogatják. Elolvadtam ♡. Mivel nem „nagyítóval a kezemben” olvastam a könyvet, észre sem vettem apróbb hibáit.

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
376 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634576808 · Fordította: Radosits Magdolna

P. Dangelico: Wrecking Ball – A romboló

P. Dangelico: Wrecking Ball – A romboló

Hogyan állj ki magadért?
Camilla DeSantis élete romokban hever. Hogy is lehetne másként nevezni azt az állapotot, amikor egyszerre veszted el a férjed, az állásod és minden vagyonodat? Nehéz időkben nagy a döntéskényszer, így mikor a megváltás egy kiállhatatlan alak képében jön – aki nem mellesleg az egekig magasztalt New York Titans kezdő hátvédje –, nincs más választása, mint elfogadni az ajánlatot, hogy bentlakásos nevelőnőként és tanárként egyengesse Calvin 8 éves unokaöccsének útját. Már csak annyit kell kitalálnia, hogyan fogja vissza magát minden egyes alkalommal, mikor lilára akarná pofozni a férfit, ami gyakran megesik.

Calvin Shaw-t egy fikarcnyit sem érdeklik a nők. Pillanat, pillanat, hadd fogalmazzam meg másképp: imádja a nőket, viszont jelenleg minden vágya az, hogy hagyják békén. Főleg miután kiderült, hogy a felesége – mára már ex-felesége – attól a pasastól terhes, akivel anno őt csalta meg. A probléma már csak annyi, hogy épp most fogadott a házába egy nőt. És fogalma sincs, melyik a nagyobb probléma: hogy megígérte, viselkedni fog, vagy az, hogy vonzódik hozzá.

Könnyed és romantikus. Sorsfordító és szexi. Adott két megtört ember, két sors és egy lehetőség.

Az utóbbi évek legtartalmasabb romantikus története.

Éld át!

Hirdetés