Finn_Hudson P értékelése


Finn_Hudson P>!
Catherine Rider: Csók Londonban

Tipikusan az a könyv, amelyből nagyon sokat ki lehetett volna hozni, de ehelyett egyhangú és sokszor unalmas volt.
Adott egy gyönyörű város és egy színházi téma, mégis az írók hagyták veszni a lehetőséget. Londont nem igazán mutatták be, nagy ritkán megemlítettek egy-egy nevezetességet, de a város hangulatát nem sikerült átadniuk. Ugyanez igaz a színházakra is. Hiába néztek meg több színdarabot is a főszereplők a történet során, sem a színházakat, sem a darabokat nem mutatják be, így ezek a részek is elég monotonnak tűntek. A könyv során érezni lehetett, hogy inkább Jason és Cassie vívódásaira helyezik a hangsúlyt, amellyel kezdetben még együtt tudtam érezni, de mikor már huszadszor nyavajognak és próbálnak bátorságot gyűjteni ahhoz, hogy a szüleik elé álljanak, már sok volt. Arról nem is beszélve, hogy ezeket a szálakat nem is zárják le, nem tudjuk, hogy mi is lett végül velük.
Viszont mivel karácsony, London és a színház a fő téma, megadtam a 3,5 csillagot, de a másik két rész sokkal szerethetőbb.


Catherine Rider: Csók Londonban

Catherine Rider: Csók Londonban

Szerelem angol módra
London, egy héttel karácsony előtt. A 19 éves Jason Malone most először jár álmai városában. Ott akarja hagyni a jogi egyetemet, hogy színész lehessen. Az első lépés az úton az lenne, ha sikerülne ösztöndíjat szereznie a Royal Academy of Dramatic Artsra, de ahhoz el kell mennie egy meghallgatásra. Cassie Winternek elege van a színházból, a filmekből, meg úgy általában a színészkedésből. És ennek megvan az oka. Amikor Cassie és Jason összetalálkoznak A nyomorultak meghallgatásán, elhatározzák, hogy együtt fedezik fel Londont. Olyan meglepetések érik őket ez alatt a pár nap alatt, amilyenekre nem is számítottak.

Hirdetés