vklara értékelése


vklara>!
A. I. Willis: Victoria

Nohát!
Érdekes, hogy milyen „régi” megjelenés, és nem lett ismert itt a molyon. Pedig a magánkiadású könyveknek is komoly olvasó tábora tud lenni. Igaz nem mindig értem, hogy miért, hiszen legtöbbje abszolút felejthető, sőt gyakran egészen borzalmas.
Viktória
Megláttam a könyvtárban, és mivel lánykám neve is, felvettem. Az ajánlók elég komolyak, sőt, túl komolyak, mégis úgy döntöttem nekirugaszkodom. Gondoltam, hogy nem lesz léleksimogató az „izzó tűz”, „mágikus”, „ördögi” és Oscar Wilde egy oldalon levő leírása után.
Jól gondoltam. Miközben olvastam, többször bevillant Dante Isteni színjátéka, és bár sok közük nincs egymáshoz, mégis jól ráéreztem Viktóriára.
Igazából a tömény tragédia gyönyörű szavakkal van megírva, ami álságosságával lenyűgöz, biztonságos világba és érzésekbe ringat, hogy aztán a végén meglehetős fájdalmak közt ejtsen pofára. Helyére kerülnek a darabkák, és csak nézhet az olvasó ki a fejéből, hogy hát tényleg. A vége az első oldalon le lett írva, csak ki foglalkozik mélyre szántóan egy korosodó úr gondolataival.
Nagyon jó kis írás, remélhetőleg fogok még olvasni az írónőtől.


A. I. Willis: Victoria

1.875 FtKönyvmarket ·
2.500 Ft –25%
2.125 FtRégikönyvek.hu ·
2.500 Ft –15%
2.125 FtRocky ·
2.500 Ft –15%
2.200 Ftshop.konyvmogul.hu ·
2.500 Ft –12%
2.375 FtLíra ·
2.500 Ft –5%
1.330 FtRégikönyvek.hu antikvár ·
1.900 Ft –30%
Könyvtár
A. I. Willis: Victoria

A Nő és a foglyul ejtett Író örök szimfóniája, mágikus hangszereken; a hatalom ördögi természete is megmutatkozik, és a narráló, bölcs angyal egyben fájdalmasan emberi is. A könyv vágyakat ébresztő, izgalmas, szívet és lelket magával ragadó misztikus pszihotriller. A sorok között kirajzolódik saját arcunk is.