Ashriver értékelése


Ashriver>!
Mark Lawrence: Tövisek Hercege

Micsoda kezdet! Gyenge gyomrúak kerüljék.
Hogy is fogalmazzam meg szavaim, hogy azok sajátjaimnak hangozzanak és ne mások befolyása hallatszon keresztül rajtuk?
Vagy azonnal megkedveled és pár nap alatt végzel az egész sorozattal vagy már az első pár oldal után gyűlölni fogod és felfordult gyomorral véglegesen becsukod a könyvet és soha többet még csak rá sem nézel.
A főszereplőnk, Jorg, egy antihős. Értsd ő egy gyilkos, erőszaktevő, rabló, aki király akar lenni. A legjobb példa rá, nem? Igazi példányesete a gyermekkori traumának. Sötét egy lélek; vagy megszereted és végig szurkolsz neki vagy egyből meggyűlölöd. Itt nincs köztes út. Hosszú út vár rá a trónig, de sem a nagyhatalmak, sem a régi korok pusztító vívmányai, de még a holtak sem akadályozhatják meg abban, hogy elérje azt, amit akar. Keresztül fog gázolni bárkin és bármin, ami az útjába merészel állni és még élvezni is fogja.


Mark Lawrence: Tövisek Hercege

Mark Lawrence: Tövisek Hercege

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Óvakodj a Tövisek Hercegétől…

Kilencévesen végignézte, ahogy anyját és öccsét meggyilkolják. Tizenhárom évesen már egy vérszomjas rablóbanda vezére.

Tizenöt évesen király akar lenni…

Elérkezett az idő, hogy Honorous Jorg Ancrath herceg visszatérjen a várba, amelynek egykor hátat fordított, és elvegye, ami jog szerint őt illeti. Mióta egy tüskebokor tövisein vergődve végig kellett néznie, ahogy Renar gróf emberei lemészárolják anyját és kistestvérét, Jorgot pusztán a harag vezérli. Élet és halál számára csak játszma – és nincs vesztenivalója.

Ám atyja várában ármány leselkedik rá. Ármány és fekete mágia. Bármennyire megingathatatlan is az akaratereje, legyőzheti-e egyetlen fiatalember az elképzelhetetlen hatalommal bíró ellenséget?

Hirdetés