Darth_Revan értékelése


Darth_Revan>!
Mel Odom: A Gonosz ösvénye

Mel Odom: A Gonosz Ösvénye
A második Diablo regény szintén önálló sztori lett. Az események nagyjából az első Diablo játékkal zajlanak párhuzamosan, talán egy kicsit még utána is. Ennek ellenére nem kell megijedni, ez is érthető lesz a játékok ismerete nélkül is. A Gonosz Ösvénye egy sötét hangulatú, izgalmas dark fantasy sztori. A kaland és az akció mellett a drámára is nagyobb hangsúly került. Illetve Odom egy kicsit feljebb csavarta az előző kötethez képest az erőszakfaktort. Amikor először olvastam a könyvet egy kicsit durvának tűnt, de azóta rengeteg könyvet olvastam, szóval ez már meg se kottyant.
Nos a dráma jobban előtérbe került az akció mellett. De valahogy úgy éreztem, hogy az arányok nem mindig megfelelőek. A kötet eleje cselekmény egy kissé elhúzódott. spoiler Habár élvezetesek voltak az akciójelenetek, de a meneküléses rész már elhúzódott. Aztán jött a drámai rész. spoiler A vallási fanatizmus nagyszerűen megjelenik a könyvben. spoiler Három váratlan fordulat is van a könyvben, ami nagyon tetszett. spoiler A végkifejlet nagyon tetszett. Sajnos volt egy két aránytalanság a könyvben. A végső összecsapás lehetett volna egy kicsivel hosszabb és könyv többi szereplőjét is jobban megismerhettem volna, ha több szerepet kapnak. Így végül is ez egy jó könyv lett. Négyes.


Mel Odom: A Gonosz ösvénye

Mel Odom: A Gonosz ösvénye

A Mennyek angyali seregei és a Pokol urai az idők kezdete óta hadban állnak egymással, hogy a teremtés során létrejött világot ki uralja. Ez a háború a halandók világát sem kíméli…, és a csata sem az embereket, sem az angyalokat, sem a démonokat nem hagyja sértetlenül…
Darrick Lang nem szabadul a múltjától. Évekkel ezelőtt hagyta el Hillsfart, és a birodalom híres bajnoka szerencsevadászként járta a világot, mígnem a sors keze őt is Bramwellbe sodorta. Valami sötét, rettenetes erő hálózta be a város népét, egy ősi, átkozott hatalom, amely az ártatlanokat a gonosz rosszindulatú hálójába kergeti, és magát a Földet is bemocskolja. Most ugyanez a sors vár Darrickre is… ő sem kerülheti el a kárhozat veszedelmes útját.

Hirdetés