milegyenanevem értékelése


milegyenanevem>!
Edgar Rice Burroughs: Tarzan és az őrült

Az egyik legrosszabb Tarzan könyv, amit olvastam (vagy az idő megszépítette a többit évtizedek távlatából). A könyvben unalmasan ismétlődik egy motívum: a nőt elrabolják és Tarzan megmenti. Elrabolják kannibálok, óriásmajmok, gonosz fehérek, és akkor a még legalább ennyien, de nem akarom lelőni az izgalmakat a jövőbeli olvasók előtt.
Megtudtam, hogy Burroughs szándékosan nem jelentette meg ezt a történetet, talán az örökösöknek sem kellett volna megbolygatniuk a fiók mélyén a kéziratot.


Edgar Rice Burroughs: Tarzan és az őrült

5.000 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
Edgar Rice Burroughs: Tarzan és az őrült

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Megperdülnek a dobok, és a sötét dzsungel fölött messze száll a hihetetlen, félelmetes üzenet: Tarzan ellenség lett! Öljétek meg! A fehérek vérdíjat tűztek ki a fejére, a bennszülöttek lándzsákkal lesnek rá, egyedül az állatok érzik, hogy a Dzsungel Királya nem változhatott meg.
Ki hát az a különös fehér ember, aki Tarzannak hazudja magát, és aki nagy majmok csapatával járja a dzsungelt?
Az igazi Tarzan csak annyit tud, hogy el kell pusztítania. A kannibálok földjén át vezet az útja ellensége után, Afrika sötét mélyére, ahol szinte megállt az idő. Összecsapások és intrikák gátolják, körülötte barátság és szerelem szövődik, vannak, akiket a kapzsiság hajt veszélybe.

Csodálatos és szinte elképzelhetetlen kalandok során menekülnek meg hőseink, és győzi le Tarzan eddigi legnagyobb ellenségét: önmagát.

A Tarzan és az őrült a remek sorozat legújabb, magyarul még meg nem jelent kötete. A megtestesült kaland!