Mariann_Czenema P értékelése


Mariann_Czenema P>!
Nádasdy Ádám: A szakállas Neptun

Öt csillagos értékelés természetesen kiállás is az emberi jogokért, de nem lennék meglepve, ha Nádasdy eme novellagyűjteményért bezsebelne egy közönségdíjat jövőre.
Csetlő-botló, setesuta alakok szeretik egymást a történetekben, és próbálkoznak nehezìtett talajon haladni az élet nevű akadálypályán.

A kötet NEM tartalmazz szexet, szóval aki arra vágyik, vagy tart, az is bátran kézbe veheti, viszont annál több érzelmet, néha meg is nevetettett.
Jelenleg a 3.legjobb könyv, amit idén olvastam.
Teljesen megérte megvennem az ekönyv verziót, kár lett volna hónapokat várni a könyvtári példányra ;)


Nádasdy Ádám: A szakállas Neptun

Nádasdy Ádám: A szakállas Neptun

Nádasdy Ádám novelláiból megtudhatjuk, milyenek a melegek: éppen olyanok, mint bárki más.
Mindeközben mégis olyan kalandokba keverednek, amelyekbe mások nem. Például mit tehet egy magyar fiú, ha Angliában melegbárt keresve éppen egy rendőr akarja útba igazítani? Egy baráti társaság vidéki kirándulásán meddig lehet eltitkolnia egy homoszexuális párnak, hogy nem csak haverok? És mit keres hajnalban négy pucér férfi Rómában a Trevi-kútban?
Nádasdy Ádám első szépprózai könyvében szerelmes történeteket olvashatunk arról, hogyan lehet felvállalni az érzéseinket, hogyan lehet úrrá lenni testi és lelki vágyainkon, vagy éppen hogyan uralkodnak azok mirajtunk.

Hirdetés