Ria_KB értékelése


Ria_KB>!
Holly Miller: Álmomban már szerettelek

Az élet azért van, hogy éljük!

Nem is tudom, mit mondjak…
Olyan különleges érzéseim vannak ezzel a történettel kapcsolatban.
Az elején valahogy azt éreztem, hogy nekem ez nem fog tetszeni, nem az én műfajom, de ahogy olvastam és olvastam, annyira belémivódott, hogy nem tudtam tőle szabadulni.
Ha egy kicsit félretettem, ott motoszkált a fejemben, vajon mi fog történni Joellel és Callievel. És hogy mi történt? Rengeteg minden… spoiler
Nem is tudok normális értékelést írni, mert nem találom a szavakat.
Amit viszont tudok, hogy debüt regényhez képest ez több volt mint jó.
A karakterek, a történet, az érzelmek, és nem utolsó sorban a borító.. imádom az egészet.
Biztos vagyok benne, hogy újra fogom olvasni.
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne kikapcsolni, mégis egy érzelmes, néhol fájdalmas, de mindenképpen maradandó olvasási élményre vágyik.


Holly Miller: Álmomban már szerettelek

Holly Miller: Álmomban már szerettelek

„Ezt a történetet megkönnyeztem. Utána még sokáig gondolkodtam Callie és Joel életén, és azon, hogy én hogyan döntenék a helyükben. Szívszakítóan gyönyörű.” – Jill Santopolo, New York Times bestsellerszerző

Mernél szeretni, ha tudnád, hogy mi lesz a kapcsolat vége?
Joel fél a jövőtől. Gyerekkora óta kísértik a szeretteit megjelenítő álmok: látomások arról, hogy mi fog történni, legyen az jó vagy rossz.
Az álmok megelőzésének egyetlen módja, hogy a szeretett lénytől távol tartja magát. Megfogadta, hogy soha többé nem lesz szerelmes.
Callie képtelen elengedni a múltat. Amióta a legjobb barátnője meghalt, elveszettnek érzi magát. Tudja, hogy sokkal ösztönösebben, sokkal felszabadultabban kellene élnie. Csak azt nem tudja, hogyan találjon vissza régi énjéhez, amely mert nagyot álmodni.
Joelnek és Callie-nek egyaránt megvan rá az oka, hogy megtanuljanak a mában élni. És noha nem kifejezetten keresik egymást, találkozásuk pillanatától mindketten érzik, hogy hatalmas fordulat következett be az életükben.
Aztán egy éjjel Joel Callie-vel álmodik, és az álomban megjelenik legnagyobb félelme.
Ekkor mindketten döntéshelyzetbe kerülnek: együtt maradnak-e annak ellenére, hogy tudják, mi lesz a sorsuk? És ha egyikük napjai menthetetlenül végesek, létezik-e olyan élet a számára, mint ami járna is neki?
Képesek befolyásolni az életük alakulását, vagy ami meg van írva számukra, azon nem lehet változtatni?
A két főszereplő, Joel és Callie által elmesélt Álmomban már szerettelek Holly Miller magával ragadó és felejthetetlen, romantikus debütregénye a szeretethez szükséges bátorságról, kiváltképp akkor, amikor úgy gondoljuk, hogy tudjuk, mi lesz a szerelem vége.