Kovács_Ági_3 P értékelése


Kovács_Ági_3 P>!
Holly Miller: Álmomban már szerettelek

Ez a kötet Joel és Callie történetét meséli el. Egy olyan történetet, mely az egyik tudja mi lesz a vége. De ez a végtelen szerelem, ami egymás iránt éreztek, szinte fájó érzés. Amikor elkezdtem olvasni nem számítottam, hogy ennyire megvisel lelkileg. Egyszerre érzek csalódást, dühöt, fájdalmat és kétségbeesést. Nem akarta, hogy ily módon legyen vége. Azt akartam, hogy boldogok legyenek. De a sors nem így akarta.
Az elején tetszett, ahogy megismerkedtek egymással. Olyan aranyosak voltak, félénkek voltak. Tetszet, ahogy az írónő a szerelmüket lassan bontakoztatta ki.

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2020/07/holly-miller-almomb…


Holly Miller: Álmomban már szerettelek

Holly Miller: Álmomban már szerettelek

„Ezt a történetet megkönnyeztem. Utána még sokáig gondolkodtam Callie és Joel életén, és azon, hogy én hogyan döntenék a helyükben. Szívszakítóan gyönyörű.” – Jill Santopolo, New York Times bestsellerszerző

Mernél szeretni, ha tudnád, hogy mi lesz a kapcsolat vége?
Joel fél a jövőtől. Gyerekkora óta kísértik a szeretteit megjelenítő álmok: látomások arról, hogy mi fog történni, legyen az jó vagy rossz.
Az álmok megelőzésének egyetlen módja, hogy a szeretett lénytől távol tartja magát. Megfogadta, hogy soha többé nem lesz szerelmes.
Callie képtelen elengedni a múltat. Amióta a legjobb barátnője meghalt, elveszettnek érzi magát. Tudja, hogy sokkal ösztönösebben, sokkal felszabadultabban kellene élnie. Csak azt nem tudja, hogyan találjon vissza régi énjéhez, amely mert nagyot álmodni.
Joelnek és Callie-nek egyaránt megvan rá az oka, hogy megtanuljanak a mában élni. És noha nem kifejezetten keresik egymást, találkozásuk pillanatától mindketten érzik, hogy hatalmas fordulat következett be az életükben.
Aztán egy éjjel Joel Callie-vel álmodik, és az álomban megjelenik legnagyobb félelme.
Ekkor mindketten döntéshelyzetbe kerülnek: együtt maradnak-e annak ellenére, hogy tudják, mi lesz a sorsuk? És ha egyikük napjai menthetetlenül végesek, létezik-e olyan élet a számára, mint ami járna is neki?
Képesek befolyásolni az életük alakulását, vagy ami meg van írva számukra, azon nem lehet változtatni?
A két főszereplő, Joel és Callie által elmesélt Álmomban már szerettelek Holly Miller magával ragadó és felejthetetlen, romantikus debütregénye a szeretethez szükséges bátorságról, kiváltképp akkor, amikor úgy gondoljuk, hogy tudjuk, mi lesz a szerelem vége.

Hirdetés