adrykacska értékelése


adrykacska>!
Holly Miller: Álmomban már szerettelek

Napokkal az olvasás után is elevenen élt bennem Joel és Callie története, tanulságos és hihetetlen erőt sugározz magából. A történet, ahogy már említettem négy részből áll, és ahogy a haladunk előre úgy lesz egyre nehezebb annak a feldolgozása, amíg az első két részt nagy elánnal olvassuk addig az utolsó kettőt már félve, gombóccal a gyomrunkban tesszük. Jill Santopolo bestsellerszerző szavaival élve az Álmomban már szerettelek „Gyönyörű és szívszaggató” történet. Ki merem jelenteni, hogy hosszú ideig a szívemben őrzöm Joel és Callie szerelmének történetét.

Összességében nem bántam meg Holly Miller regényének az elolvasását, hiszen több lettem tőle, máshogy látom a sírig tartó szerelmet és új megvilágításba került a szememben a romantikus regény fogalma. Itt jön a kérdés, hogy kiknek is ajánlom ezt a csodát? Elsősorban a romantikus regényekre fogékony olvasóknak, olyan embereknek, akik nem félnek attól, ha eláztatják a könyvet a könnyeikkel, mert ebben az esetben erre lehet számítani.

Ha nincs jégből a szíved, akkor ez a könyv neked szól!


Holly Miller: Álmomban már szerettelek

Holly Miller: Álmomban már szerettelek

„Ezt a történetet megkönnyeztem. Utána még sokáig gondolkodtam Callie és Joel életén, és azon, hogy én hogyan döntenék a helyükben. Szívszakítóan gyönyörű.” – Jill Santopolo, New York Times bestsellerszerző

Mernél szeretni, ha tudnád, hogy mi lesz a kapcsolat vége?
Joel fél a jövőtől. Gyerekkora óta kísértik a szeretteit megjelenítő álmok: látomások arról, hogy mi fog történni, legyen az jó vagy rossz.
Az álmok megelőzésének egyetlen módja, hogy a szeretett lénytől távol tartja magát. Megfogadta, hogy soha többé nem lesz szerelmes.
Callie képtelen elengedni a múltat. Amióta a legjobb barátnője meghalt, elveszettnek érzi magát. Tudja, hogy sokkal ösztönösebben, sokkal felszabadultabban kellene élnie. Csak azt nem tudja, hogyan találjon vissza régi énjéhez, amely mert nagyot álmodni.
Joelnek és Callie-nek egyaránt megvan rá az oka, hogy megtanuljanak a mában élni. És noha nem kifejezetten keresik egymást, találkozásuk pillanatától mindketten érzik, hogy hatalmas fordulat következett be az életükben.
Aztán egy éjjel Joel Callie-vel álmodik, és az álomban megjelenik legnagyobb félelme.
Ekkor mindketten döntéshelyzetbe kerülnek: együtt maradnak-e annak ellenére, hogy tudják, mi lesz a sorsuk? És ha egyikük napjai menthetetlenül végesek, létezik-e olyan élet a számára, mint ami járna is neki?
Képesek befolyásolni az életük alakulását, vagy ami meg van írva számukra, azon nem lehet változtatni?
A két főszereplő, Joel és Callie által elmesélt Álmomban már szerettelek Holly Miller magával ragadó és felejthetetlen, romantikus debütregénye a szeretethez szükséges bátorságról, kiváltképp akkor, amikor úgy gondoljuk, hogy tudjuk, mi lesz a szerelem vége.

Hirdetés