KKincső értékelése


KKincső>!
3 éves lettem!

Ezt a rövidke könyvet ajándékba vettük anyukám legjobb barátnőjének a kislányának, aki alig kilenc nap múlva betölti a harmadik életévét és ifjú kora ellenére nagyon szeret olvasni. Úgy gondoltam, azelőtt, hogy odaadnánk neki, biztos, ami biztos alapon leellenőrzöm, jó-e. Így történt az, hogy miután megérkezett egy Gabriel García Márquez és egy Nicolas Barreau könyv társaságában, nekikezdtem. És egyáltalán nem bántam meg. Alig egy óra alatt végeztem vele.
Tartalmazott olyan történeteket és verseket, amiket szó szerint élvezet volt olvasni, mert jóízűen kacagtam rajtuk (Varró Dánieltől a Badar állathatározó hatalmas kedvenc volt) vagy éppen megmelengették a szívemet (például a Marék Veronika tollából született Oroszlánmese és Hűsítő mese. Minden jó, ha a vége jó) és akadtak olyanok is, amik annyira nem jöttek be, de a korosztály, aminek szánták, szerintem nagyon fogja szeretni. A Boribonnal kapcsolatos történetnek különösen örültem, mert erősen halvány emlékeim szerint gyerekként sikeresen elkerültük egymást. Azt hiszem, a jövendőbeli gyermekem nagyon sok történetet fog hallani vele kacsolatban.
Gondolkodás nélkül megkapta tőlem az öt csillagot. Valószínűleg három éves koromban is ennyit adtam volna.


3 éves lettem!

2.464 Ftjoarshop.hu ·
3.490 Ft –29%
2.513 FtMai-Könyv ·
3.490 Ft –28%
2.615 Ftkonyvkolcsonzo.hu ·
3.490 Ft –25%
2.618 FtKönyvmarket ·
3.490 Ft –25%
2.792 FtJókönyvek.hu ·
3.490 Ft –20%
2.792 FtKultúrgyerek ·
3.490 Ft –20%
2.932 Ft Book24 ·
3.490 Ft –16%
2.966 FtRégikönyvek.hu ·
3.490 Ft –15%
Könyvtár
3 éves lettem!

Amikor az ember hároméves, rengeteg minden változik körülötte: egyedül alszik, elkezdi használni a vécét, óvodába megy, bátran beveszi a gyógyszert, kistestvére születik. Mindeközben persze rengeteg idő marad rajzolásra, maszatolásra, labdázásra, barátkozásra.

Egy kötetbe gyűjtöttük a Pagony legkedvesebb mesehőseinek történeteit:
Boribon, Maszat, Babaróka, Pitypang, Lea és barátai mind itt sorakoznak a lapokon. De nemcsak a kedvenceikkel találkozhatnak a kötetben a legkisebbek, hanem életük minden fontos eseményével is.