ViraMors P értékelése


ViraMors P>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 21. (angol)

Ez viszont már egy olyan kötet volt, ami után megnyalom mind a tíz ujjamat spoiler, aztán kérek még. Ez egy jó sűrű, és mellé nagyon okos kötet volt. Egyrészt, a cselszövés magasiskolája, amit az egyes színtereken levágtak. Nagyon oda kellett figyelni, hogy most ki kit hogy és miért akar becsapni/kihasználni/hátba támadni/bármiegyéb, de megérte. A ”Team Ed” vs Pride csatának pedig külön pont, amiért vannak, akik ésszel is küzdenek, nem csak durrbele fejjel a falnak stílusban szimpla nyers erővel. Mindezek mellé pár ügyes fordulat is belefér. Csak úgy hab a tortán jelleggel.


Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 21. (angol)

Amazon
Amazon UK
Amazon DE
Book Depository
Könyvtár
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 21. (angol)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A diabolical trap is set for President Bradley… If he is assassinated, a power vacuum will open that Mustang and his allies will be more than happy to fill. Then, while Ed is reunited with someone from his past, Al is separated from his body--his proxy armor body! Now who is filling his heavy metal shoes…?

Plus, take a break from all the alchemical intrigue and homunculus backstabbing at the annual Resembool Spring Sheep Festival!