Foxykahh értékelése


>!
Foxykahh
Andrzej Sapkowski: Fecske-torony

Számomra az előző részhez képest ez kevésbé tetszett. A történet ismét nagyon jó, az új karakterek kiválóak és tetszettek és egyáltalán nem zavart, hogy most inkább ez a rész inkább Ciriről szól, mint Geraltról. De néhol sajnos untam. A humor is kevesebb volt az előzőrészekhez képest, amit szintén sajnálok. De alapvetően még mindig nagyon jó ez a regénysorozat, kár lenne bárkinek is kihagyni. Viszont egyre többször gondolok arra, mi lett volna ha először a könyveket olvasom és utána időrendben játszok a játékokkal. Mennyivel, de mennyivel jobban élveztem volna a könyveket és a játékokat is. :)


Andrzej Sapkowski: Fecske-torony

Andrzej Sapkowski: Fecske-torony

Mit ér az élet a Sors rendelte védelmező és tanító nélkül? Mit ér anélkül, aki mellett biztonságban érzi magát az ember… még saját magától is? És mit ér az élet társak nélkül? Mit kell tenni, ha hidegvérrel megölték mindüket? Hová kell menni, kihez kell fordulni?
Miközben Ciri, az elveszett Meglepetés Gyermek majdnem halálos sérüléseiből épül fel egy elhagyatott mocsárban élő vénember segítségével, ilyen kérdésekre kell választ találnia. Úgy hiszi, Geralt és Yennefer is halott, és egyedül kell megállnia a lábán.
Közben Geralt és Yennefer is a lányt keresi a maga módján, de hogy a Sors tartogat-e még nekik közös utat, azt csak a holnap tudhatja.
Andrzej Sapkowski magyarul megjelent hatodik kötete folytatja a megkezdett történetet a szokásos sötét ábrázolással, humorral, néhol tükröt tartva a mi világunknak – és ezúttal sem marad el sem az izgalmas akció, sem a lélekre ható dráma.

Hirdetés