Ik4r0s P értékelése


Ik4r0s P>!
Duane Swierczynski: Bloodshot 1. – Boruljon lángba a világ

Hibátlan sztori, remek rajzok és valami elképesztően sodró lendületű akció. Konkrétan nem volt szünet a sztoriban, ami az elején kicsit furcsa volt, de aztán felvettem a fonalat. Egy adrenalintól lüktető kiadvány lett az első Bloodshot sztori. Főhősünk egy mindent elsöprő képregényhős, aki nem ismer lehetetlent, de ez nem is meglepő, hiszen a képességei meg is vannak ahhoz, hogy minden akadályt leküzdjön.

A füzet elején lévő ismertetőért jár a plusz pont, csakúgy, mint a végén található alternatív borítókért. Valamiért úgy érzem, hogy a Valiant lesz az a képregénykiadó, akinek szinte gondolkodás nélkül megveszem a cuccait.

A @GooBo-nak pedig végtelen hála amiért elhozta hozzánk ezt a remek történetet. (Ajánlom az X-O Manowar eddig megjelent 2 füzetét is.)


Duane Swierczynski: Bloodshot 1. – Boruljon lángba a világ

Duane Swierczynski: Bloodshot 1. – Boruljon lángba a világ

Képzeld el, hogy mindig másnak hiszed magad. Képzeld el, hogy szinte halhatatlan vagy. Képzeld el, hogy kihasználnak, hogy mások utasítására ölj. És most képzeld el, ha egyszer a benned kavargó információk kitudódnának, azzal lángba borítanád a világot…