Naiva P értékelése


>!
Naiva P
Abbi Glines: Fallen Too Far – Beléd esve

Tény, hogy amikor évekkel ezelőtt angolul olvastam, jobban tetszett, de nem volt ez rossz most sem. Legfeljebb jobban láttam a történet hibáit. Viszonylag sok benne a sztereotípia és az ellentmondás, logikát és észérveket pedig nem nagyon kell benne keresni. Tipikus naiv spoilerlány és tetovált f*ckboy NA romantikus, amivel Dunát lehetne rekeszteni. Pozitívum, hogy ez a történet legalább még az élvezhetőbb fajtából való és iszonyat gyorsan olvastatja magát a történet. A folytatásokról lemaradtam, viszont ha magyarul kiadják őket, el fogom olvasni.

3 hozzászólás

Abbi Glines: Fallen Too Far – Beléd esve

Abbi Glines: Fallen Too Far – Beléd esve

Egy kőgazdag srác. Egy kemény lány egy alabamai farmról. Mostohatestvérek más világokból. Egy vad, őrjítő és ellenállhatatlanul fülledt nyár Rosemary Beachen.

Az utolsó dolog, amire Blaire Wynn vágyik, az az, hogy odaköltözzön apja új családjához a floridai Rosemary Beachre. De nincs választása. Miután anyja hosszú betegeskedés után elhunyt, és csak egy jó adagnyi adósságot hagyott maga után, Blairnek esélye sem volt, hogy megtartsa alabamai kis farmházukat.

Ahogyan leépült kis teherautójával, egy pisztollyal az ülése alatt behajt a pénztől bűzlő üdülővárosba, tudja, hogy sosem fog tudni beilleszkedni. Még csalódottabbá válik, amikor új otthonához érve megtudja, hogy az apja Párizsba utazott, otthagyva őt még sosem látott mostohatestvérével, Rush Finlay-vel. Rush – aki egy rossz hírű rocksztár fia – cinikus, leereszkedő és sosem kérne bocsánatot semmiért; éppen olyan elkényeztetett, mint amennyire észbontó, és egy pillanat alatt teljesen megbolondítja Blairt. Hát még amikor meglátja, milyen izmok rejtőznek a ruhái alatt…

Ahogyan telik a nyár, Blair idővel olyan oldalát is megismeri Rushnak, amire sosem számított volna, a köztük lévő kémiát pedig már nem lehet figyelmen kívül hagyni. Azonban Rush olyan titkot őrizget, ami Blair egész világát tönkreteheti. Vajon rájön a lány, még mielőtt túlzottan beleesik?

Hirdetés