mate55  értékelése


>!
mate55 
Jessica Barry: Szabadesés

Mivel nem egyedi alkotásról van szó, ezért nagyon sok, az effajta krimikre különösen jellemző (kétségbeesések pszichodrámája), fordulatelemekkel találkozhattunk már az évek során. Ezért nem érhet minket meglepetés, amikor ezek néha már-már unalmassá teszik a történet menetét, ugyanis mindenki kisebb gondolkodás nélkül kitalálhatja, hogy mi is fog történni a szereplőkkel. Az a helyzet, hogy az ilyen „hajótörős” történeteknél nem szabad spórolni a karaktereken, különben az olvasó egyszer csak eléri azt az ingerküszöböt, amikor már egyáltalán nem érdekli, hogy a főszereplő túléli-e a „kalandot”. A végeredmény is ennek megfelelő: egy közepes, nem igazán maradandó krimi, ahol hiába érkezik oldalról oldalra szinte menetrendszerűen a feszültség, ezektől nem fogjuk az állunkat keresni.


Jessica Barry: Szabadesés

Jessica Barry: Szabadesés

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amikor a vőlegénye magángépe lezuhan a Sziklás-hegységben, a hatóságok azt feltételezik, hogy a rajta utazó Allison Carpenter is odaveszett.
Maggie, Allison édesanyja azonban nem hajlandó elhinni, hogy a lánya meghalt. Hiszen egy anya ezt megérezné… Ő pedig ismeri Allisont – vagyis ismerte, két éve ugyanis egy szót sem váltottak egymással. Ám ez alatt az idő alatt a lány élete gyökeres fordulatot vett.
Mialatt valójában Allison az elemekkel harcolva igyekszik visszajutni a civilizációba, az anyja élete is veszélybe kerül. Maggie ugyanis egyre több bizonyítékot talál arra, hogy a repülőgép-szerencsétlenség talán nem is baleset volt…
Egy anya és a lánya közti megszakíthatatlan kötelékről szól ez a fordulatos krimi, amelyben két elszánt és öntudatos nő harcol a túlélésért és a szeretteiért

Hirdetés