Vác_nembéli_István_fia_istván értékelése


Vác_nembéli_István_fia_istván>!
Cameron Johnston: A Megtörtek Istene

Az első kötet tetszett, jó volt a világ, na jó a hűségre és az engedelmességre való szoktatás nem nyerte el a tetszésem., szerettem, hogy a varázslásnak van szabályai nem lehetett csak úgy össze vissza mágiázni ha túlzásba vitted te is megszívtad rendesen.
A főszereplő nem volt egyszerű eset nem tipikus fehér lovon szőke hajjal a világ megmentése az első számomra szereplő, néha cinikus, néha önző amilyenek lennie kell mostanában.
Edrin Walker nem egy mázlista ahogy mondja is a kötet elején ez nem az ő napja, egy csomó olyan dolgot kell csinálnia amihez nincs kedve kémeket keresni mágusokat vezetni, találkozni egy rég nem látott családtaggal. Természetesen lesz jó sok harc, árulás, 1-2 csavar. És megtudjuk, hogy az emberek honnan is származnak.
Összességében egy nagyon kellemes jól megírt folytatás, és igen nagy köszönet, hogy nincs túl írva összesen két kötet, talán ezért lett feszes, lendületes izgalmas ,ami egy percre sem ül le .


Cameron Johnston: A Megtörtek Istene

Cameron Johnston: A Megtörtek Istene

Edrin Walker zsarnok mágus megölte a szülővárosára szabadított szörnyeteget, azonban a veszély nem múlt el teljesen. Míg Setharis a pusztítás után nagyrészt romokban áll, tele sebesültekkel, félő, hogy a varázshasználó elit tagjai között a Scarrabus által fertőzött mágusok szervezkednek, a hegyekben pedig a skallgrimek seregei készülnek a birodalom elleni támadásra. Noha Edrin teste és mágikus Ajándéka megsérült a korábbi harc során, az árulók levadászása mellett kénytelen vállalni egy újabb nehéz feladatot: a messzi, zord klánföldekre kell vezessen egy csapatot, hogy megfékezzék az ellenséget, időt biztosítva az Arkánum seregének a cselekvésre. Ahhoz pedig, hogy a küldetés sikerrel járjon, szövetségre kényszerül múltja egyik legrettegettebb démonával…
Az áruló isten folytatásában a kitaszított mágus próbálja megmenteni a világot a borzalmas szörnyetegektől, miközben a külső ellenség mellett a benne lakozó zsarnokkal is meg kell vívnia harcát.

„Ha szereted a véres, mágikus taktikai csatákat, a démoni történelem lassú kibontakozását és a mogorva gazfickókat, akiket lehetetlen nem megkedvelni, akkor A Megtörtek Istene neked íródott.” – The Fantasy Hive

Hirdetés