Ottilia P értékelése


>!
Ottilia P
Angela Nguyen: Rajzoljunk imádnivaló dolgokat!

Angela Nguyen: Rajzoljunk imádnivaló dolgokat! Rajzolj bármit a legcukibb módon!

Angela Nguyen illusztrációkat, képregényeket készít, de grafikusként is tevékenykedik, nyomatokat, mozgóképeket és csomagolásokat tervez, Pikarar néven az interneten is megtalálható.

A szerző kezdő vagy profi rajzolóknak kíván segíteni, cukiságok rajzolásában. Cukiság meg én?! Igen. Nagymamaként meg kell tanulnom egyszerűen lerajzolni azokat a dolgokat, amiket az unokám kér, segítenem kell majd neki a rajztanulásban. Az én esetemben ez óriási kihívás, mert a kézügyességem igen gyenge, rajzolni meg egyáltalán nem tudok.

A könyv foglalkozik a szükséges eszközökkel, azzal hogy mikor mit célszerű használni, technikákat mutat be, emberek, állatok és tárgyak rajzolásához nyújt segítséget, és a rajzok mind oly elragadók és vidámak.

Ez a könyv egyszerű, mégis jópofa és felismerhető rajzok készítését mutatja be lépésről-lépésre, ami számomra végtelen nagy segítség. Igen, még én is tudok ennek alapján rajzolni. Na persze ez csak másolás, vagy begyakorlás, de itt nem ez a lényeg, nem művész szeretnék lenni.


Angela Nguyen: Rajzoljunk imádnivaló dolgokat!

Angela Nguyen: Rajzoljunk imádnivaló dolgokat!

Az imádnivaló dolgok körbevesznek bennünket, nem tudjuk kikerülni őket, még a lakásunkban sem. Megjelennek a tevékenységekben, melyeket élvezettel végzünk, kisállataink tekintetében, vagy az emberekben, akiket szeretünk. Ebben a könyvben azt mutatjuk meg, hogyan tudunk aranyos figurákat, élőlényeket, illetve tárgyakat ábrázolni.

Hirdetés