ViveEe P értékelése


ViveEe P>!
Brian McClellan: A birodalom haragja

Nem volt olyan hú de izgalmas rész, de imádom a három fő szálat, és nagyon szívesen olvastam őket.
Kedvencem most Michel volt. Nagy érdeklődéssel olvastam hogyan göngyölíti fel a Mara szálat. Izgalmasak voltak a mindennapjai, és a nyomozása. Továbbra is nagyon kedvelt karakter.
Bent is kedvelem még mindig. Az Őrült Lándzsásokkal és néhány puskamesterrel meg Ka-poellel a második istenkő nyomában szelik keresztül Fatrasztát, miközben Danízt és Lindetet is próbálják megelőzni. Itt voltak a nagyobb horderejű csaták, amik nagyon tetszettek.
A harmadik istenkőért pedig Vlora és Tániel indul el, és egy feszültséggel teli városba jutnak el.
Itt volt az a rész, ami kevésbé kötött le, pedig rossz nem volt. Bár a lőpormágusok képességei továbbra is lenyűgöznek, és nagyon különlegesnek tartom. Kaptunk is rendkívüli megmozdulásokat tőlük.
Érezhetően átkötő rész volt, de összességében tetszett, és nagyon szívesen olvasnám a befejezést.


Brian McClellan: A birodalom haragja

Brian McClellan: A birodalom haragja

A fegyverek szüntelen dörögnek, ha felizzik a birodalom haragja.

Fatrasztában káosz uralkodik. A főváros elesett, a lőpormágus Vlora Flint katonái a határvidék felé masíroznak – félmillió menekült követi őket a biztonság reményében. Csakhogy a háború elől lehetetlen elmenekülni, és az összecsapás vészesen közeleg, akár felkészültek, akár nem.

Michel Bravis egyre több menekülőnek segít felszívódni és elhagyni a fővárost, ám rá kell döbbennie, hogy lassacskán minden oldalról ellenségek veszik körül. Talán pont azoktól az elnyomóktól kell segítséget kérnie, akiknek a hatalma ellen küzd, ezzel azonban nem csak a saját életét tenné kockára.

Ezalatt Ben Styke ezredesre a legyőzhetetlennek hitt sárkányemberek egy különítménye vadászik, míg Őrült lándzsásai minden harcképes embert maguk köré gyűjtenek, hogy a daníz hódítókkal és a fatrasztai hadsereggel versenyt futva elsőként bukkanhassanak az egyik mérhetetlen hatalmú istenkő nyomára.

Azonban korántsem biztos, hogy valóban az kerül a kezükbe, amit keresnek…

Brian McClellan mesteri kézzel vegyíti az epikus csatajeleneteket intrikákkal és cselszövéssel, és építi tovább az utánozhatatlan Lőpormágus világot.

Hirdetés