Lovebooks  értékelése


Lovebooks >!
Kovács Kornélia: Anyaság a csillámpónin túl

Nagyon tetszett a szókimondó, őszinte, humorba ágyazott stílusa Kornéliának. Minden leendő anyukának és friss anyukának bátran merem ajánlani, hiszen erőt ad, eloszlatja a tévhiteket, sokat segíthet egy-egy nehezebb pillanatban. Ne féljetek a néhol arcpirító részektől, hisz a valóság sem csupa rózsaszín lufi. Vegyétek kézbe és olvassátok! :)
Bővebben:
https://konyvkultura.blogspot.com/2020/02/kovacs-kornel…


Kovács Kornélia: Anyaság a csillámpónin túl

Kovács Kornélia: Anyaság a csillámpónin túl

Ez a könyv olyan, mint egy kávé melletti jó beszélgetés egy barátnővel, aki a szemedbe mondja, csak annyi kell, hogy bízz az ösztöneidben, és friss anyukaként a lelki békéd érdekében engedd el a „jó” tanácsokat a füled mellett. Szabad szóhasználata, nyitottsága és lazasága mosolyt csal az arcodra, segít megerősíteni abban, hogy nem vagy egyedül a kétségbeesessel, a könnyekkel, a pofonokkal és a hibákkal. Észosztás helyett karon fog, és végigvezet az anyaság rögös útvesztőin, hogy lásd a „szuperanyuság” sokszor csak kirakat, hogy a melléfogás és a tanácstalanság a legjobbakkal is megesik.
Kismamáknak ajánljuk, de a rutinos anyáknak is, hiszen jó nosztalgiázni, utólag mosolyogni az egykor reménytelennek tűnő helyzeteken.