Naiva P értékelése


>!
Naiva P
Jane Washington – Jaymin Eve: Neutral

Egyrészt annyira boldog vagyok, hogy már megjelent a sorozat összes része, mert gyorsan le lehet darálni. Másrészt viszont, így elmarad az a fajta érzés, amit az ilyen jellegű sorozatoknál szoktam érezni, miközben tűkön ülve várom a következő részt.
De még mindig inkább ez, mint az, hogy éveket kelljen rá várnom!
Annyi gond legyen! Akkor is imádom ezt a sorozatot, mert visítva nevetős kategória. Már kíváncsi voltam Cyrus könyvére, mert ebben a sorozatban ő volt az, akit szerettem utálni és nem akartam megkedvelni, de ez lehetetlenség volt.
Jó volt ez a rövidke novella. Öröm volt olvas, milyennek látják egymást Emmy és Cyrus. Az eddig olvasottak alapján is úgy gondoltam, hogy Cyrus elég szexi lehet. Na, de ennyire?! *fan myself*


Jane Washington – Jaymin Eve: Neutral

Jane Washington – Jaymin Eve: Neutral

Sometimes, the end is only the beginning.

Emmy was born a dweller and she expected to die as a dweller … until Willa changed everything. Now she has no idea of her path, and she certainly wasn't prepared for what would happen after her death. Caught in the middle of a war that threatened to prove much more significant than anyone had ever expected, there is only one person who can help her … but his terms are steep.

Cyrus was born out of necessity: a being of light, brought to life with a singular purpose. Time has changed him and the recent events have unsettled him … but a certain transformed dweller is about to do much worse than that. She is about to turn his existence upside down.

Topia is giving them no choice: they survive together, or the war is lost.

Hirdetés