NewL P értékelése


>!
NewL P
Brian McClellan: A birodalom bűnei

Hiába olvastam lassan, minden percét élvezve, azért csak a végére értem a kötetnek. Az író nem sokkal ez előző trilógia vége után veszi fel újra a fonalat az általa megálmodott világban. Fokozatosan, fejezetről fejezetre bontakozik ki a történet, és egyre többet tudunk meg nemcsak a szereplőkről, hanem a miértekre is elkezdünk válaszokat találni, bár jó sok nyitott kérdés maradt azért. Nagyon megszerettem a szereplőket, főleg Ben Stykes -t.
A kiadás nagyon igényes lett, szeretem hogy a fejezet elején szereplő képből ki tudtam találni, ki lesz az adott rész főszereplője, kit követünk éppen az események sodrásában.


Brian McClellan: A birodalom bűnei

Brian McClellan: A birodalom bűnei

„Hiába az elsöprő túlerő – a lőpor és a vér legyőzhetetlen!”

Fatraszta nem túl nyugodt hely: bűnözők, szerencsevadászok, vakmerő telepesek és az ősidők relikviái után kutató mágusok végső állomása a vadon kapujában. Csak a kancellárasszony vasakarata és a titkos rendőrség acélos ökle tartja egyben az országot – egyelőre. Az elnyomott nép és a nagyhatalmú birodalmak szorítása egyre erősödik.

A fővárost, Szárazpartot fenyegető felkelés ellen ármánnyal és fegyverrel egyszerre lehet csak küzdeni. A feladat súlya három megbízott vállát nyomja: a simlis ügynök, Michel Bravis, egy jogtalanul elítélt, verhetetlen háborús veterán, Őrült Ben Styke és a lőpormágus zsoldostábornok Vlora Flint képezi az utolsó védvonalat a káosszal szemben.

Amikor egy ásatás során ősi, felfoghatatlan hatalmú monolitra bukkannak, a szárazparti vezetésnek rá kell döbbennie, hogy a lázongás volt a legkisebb problémája…

Egy szenzációs új trilógia nyitánya a népszerű Lőpormágus-világban!

Hirdetés