Kawaii_vIVIv értékelése


Kawaii_vIVIv>!
Jo Nesbø: Kés

"Fáj, mint a kés hegye a szívben,
Amikor teszel rá nagy ívben
Nem irthatod ki, nem hagyja
Ez a lelkiismeret hangja" (Depresszió zenekar)

Valamiért amikor megláttam a Kést, mint címet ez a dal jutott eszembe :) Nos, Nesbo ezt a részt is alapjában véve jól megírta, de az előző két részhez képest nekem kevesebbet nyújtott. Kiakadtam azon, amit most megtett holott azt hittem nem fog ezzel próbálkozni megint és de…csak most „sikerrel” spoiler Harry megint a mélyben van, és ez a sorozat szempontjából nem túl jó én szeretem azt amikor viszonylag józan és teszi a dolgát és megoldja az eseteket, mondjuk itt is megoldotta persze csak nem volt túl jó ezzel a Harry-el nyomozni. Igyekeztem minden apró jelre odafigyelni, de a végén mégis nagyon meglepődtem…:O Kattogott az agyam hogy ki a fene lehetett és miért…stb és a sokk, hogy na neeee ő nem lehet ez csak egy rossz vicc, de sajnos tényleg nem az volt. Nem mondom, hogy nem értem meg a motivációt, csak az az ember spoiler Tényleg a sorozat kötetei közül van jobb ennél, de túl kell esni ezen is, és a végén ott az elvarratlan szál nekünk, hogy most akkor melyik út lesz tovább..hmmm kíváncsi leszek ezek után mivel tudja fenntartani az érdeklődésemet, mert most úgy érzem minden lapot kijátszott…na jó mivel Nesbo amúgy egy rohadt zseni tuti elővarázsol megint valamit az ingujjából és Harry Hole kalandjainak újabb izgalmas részeit követhetjük nyomon. :)


Jo Nesbø: Kés

Jo Nesbø: Kés

"Harry Hole nincs jó bőrben. Élete minden szempontból kudarcba fulladt, ismét iszik, a főiskolai állásából is szélnek eresztették. Ugyan esélyt kapott az újrakezdésre az oslói rendőrség döglött aktákkal foglalkozó osztályán, de másra sem vágyik, mint hogy azokban az ügyekben nyomozzon, amelyek gyanúja szerint Svein Finnéhez, a sorozatos erőszaktevőhöz és gyilkoshoz köthetők, akit ő juttatott rács mögé.
Amikor Harry egy részeg éjszakán bekövetkezett filmszakadás után reggel felébred, a keze és a ruhája csupa vér. Ez jelenti a kezdetét annak a rémálomnak, ami még rá vár, és amihez foghatót elképzelni sem tudott volna. "

Hirdetés