Kovaxka P értékelése


>!
Kovaxka P
Jodi Picoult: Ítélet

Az első regény, amit a szerzőtől olvastam, de nem lesz az utolsó. Nagyon kellemesen csalódtam, nem volt számomra elviselhetetlenül romantikus, viszont rendkívül aktuális és jól megírt történet. Nem mondom, hogy sosem olvastam hasonló sztorit, de wiccával megspékelve, tárgyalótermi drámává kihegyezve talán még nem került elém ilyen. Jól felépített, végig feszült cselekmény, kidolgozott jellemek, motivációk, és még humora is van! Mivel 500 oldalon át fenn tudta tartani az érdeklődésem, Jodi tudhat valamit – az életről és az írásról is.


Jodi Picoult: Ítélet

Jodi Picoult: Ítélet

Jóképű idegen érkezik az álmos New England-i kisvárosba, Salem Fallsba, remélve, hogy mindent tiszta lappal kezdhet. Az egykori előkészítős leányiskolai tanárt a múltban súlyos vádak érték, amelyek megpecsételték jövőjét. Aztán egyszer csak egy nyugalmas kisvárosban találja magát, amelynek a kocsmájában mosogat, Addie Peabody irányítása alatt. Ám Salem Fallsban egy tinilányokból álló csapat tagjai sötét titkokat rejtegetnek – és Jack kiváló célpontnak tűnik, hogy megvádolják őt.
A modern boszorkányperek világában Jacknek újra bizonyítania kell az ártatlanságát egy egész város előtt, amely válaszokat vár.
Vajon bízhatunk-e az igazságszolgáltatásban? És a nő, akit mindennél jobban szeret, vajon mindezek fényében megbízik-e még benne?

Hirdetés