fowler P értékelése


fowler P>!
Robert Venditti: X-O Manowar 2. – Ninjak közbelép

Az első, prológus-jellegű kötet után Aric kénytelen szembesülni azzal, hogy távolléte alatt a Földön elszaladt másfél évezred. A flashbackek alapján a saját korában sem a megfontoltság élő szobra volt, és ez évszázadokkal később sem változik jelentősen. Mégis kénytelen lesz tűzszünetet kötni a rátámadó Ninjakkal – aki bizony a páncél nélkül igen könnyedén kifekteti forrófejű hősünket – illetve az általa gyűlölt Borág faj egyik emberi külső mögé bújt ügynökével, egyrészt a brit titkosügynékség, másrészt a közelgő borág invázió miatt. Különösen szimpatimus, hogy a borágok sem fújnak egy követ – sem a földi beszivárgók, se az inváziós hadtest soraiban. Továbbra is nagyon ígéretes és egyre színesedő történet az X-O Manowar, profi kivitelezéssel, egyetlen negatívumként egy súlyos, „hárompontos” helyesírási hibát tudok csak felhozni spoiler (az én időmben egy ilyenért már négyes járt az érettségin). Jöhet a folytatás!

>!
GooBo, Hosszúvölgy, 2019
112 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156074003 · Fordította: Kóbor Róbert · Illusztrálta: Lee Garbett

Robert Venditti: X-O Manowar 2. – Ninjak közbelép

Robert Venditti: X-O Manowar 2. – Ninjak közbelép

Miután Aric megszerzi Shanhara szent páncélját, és megszökik a borágok hajójáról, egy számára ismeretlen, új Rómában találja magát.
Visszatérését azonban nem csak az űrlények, de a földiek se nézik jó szemmel…

Az X-O Manowar kalandjai ott folytatódnak, ahol az első kötetben véget értek, hogy tanúi lehessünk ahogy a szuperpáncélt birtokló ókori, vad ember szembenéz a rá váró bonyodalmakkal.

Hirdetés