ViveEe P értékelése


>!
ViveEe P
Sarah J. Maas: Heir of Fire – A tűz örököse

Nagyon jó hatással van a történetre, hogy nagyrészt kikerülünk az üvegpalotából.
Érdekes és nagyon érzelmes volt. A vége felé pedig nagyon izgalmas is.
Celaena gyászban és tagadásban tengődik Wendlynben, de információt szeretne a rémkulcsoktól, amit csak úgy szerezhet meg, ha mágiáját fejleszti, és bizonyít. Itt kerül a képbe az egyik új szereplő, Rowan, aki számomra először ellenszenves volt, a végére már megkedveltem, de még így is a semleges zónában van. Mindenesetre a végére nagyon ütős dolgokat tesznek. Celaena-t igazán megszerettem itt. Nagyon szépre sikerültek az elnyomott érzéseinek, a haragjának feloldásának részei. Nagyon szívhez szóló volt, nagyon tetszik ami lett belőle.
Résvárban Dorian még mindig kicsit mellőzve van, nagyon sajnálom, mert nehéz neki is, és olyan kevés boldogság adatik meg neki, és annyira rövid ideig. A róla szóló utolsó jelenetek elképesztőek. Nem tudom elhinni, hogy az apja ekkora r*hadék. Kemény küzdelem lesz.
Chaol nyomozgat és nagyon érdekes felfedezést tesz.
Nem az ő szála volt a legérdekesebb, de haszna azért bőven volt.
Másik új szereplő Manon, akit imádok. Egy kegyetlen magas rangú boszorkány, aki egy új kihívás közben saját magában tesz új felfedezéseket.
Elég erős véget kapott ez a rész. Sajnos azt érzem, hogy az első két résszel picit meg kell küzdeni, de megéri tovább olvasni, mert ez a rész már igazán hozza a magas színvonalat.


Sarah J. Maas: Heir of Fire – A tűz örököse

Sarah J. Maas: Heir of Fire – A tűz örököse

„Nincs szükséged fegyverre, ha te magad is fegyvernek születtél. Azt kívánom, hogy az legyén, akinek születtél. Királynő.”

A bűntudattól és haragtól gyötört Celaena képtelen lenne Adarlan királyáért egy csepp vért is kiontani. Nincs más választása, fel kell vennie ellene a harcot…

A Tündérkirálynő talán segít neki elpusztítani a királyt, de ennek ára van. Celaena egyszerre küzd sötét emlékeivel, és a szíve is majd' megszakad egy kilátástalan szerelem miatt. Tudja-e így teljesíteni az alku ráeső részét, és képes lesz-e az egykor erős és hatalmas terraseni királyság élére állni? Talál-e segítőtársakat?

Hirdetés