Isabel_Rose I értékelése


>!
Isabel_Rose I
Mary E. Pearson: Tolvajok tánca

A szívem szakad meg de tényleg!
El nem tudom mondani mekorra Fennmaradottak Krónikái rajongó vagyok! Olvastam magyarul angolul (utóbbit hangoskönyvben is) egyszerűen, amit az írónő ott képes volt teremteni az zseniális!
Mikor megkaptam Nikitől a könyvet annnyira vártam, hogy azt a hangulatot hozza. De sajnos nekem nem sikerült maximálisan… Nem volt meg az a rejtély amit spoiler hármasa hozott, és annyira nem is volt izgalmas a számomra.
Ettől függetlenül az írónő a kedvencem marad és a folytatást is szívesen olvasnám, csak mostmár tudom, hgoy nem az előző sorozatához kell felállítsam a mércét.


Mary E. Pearson: Tolvajok tánca

Mary E. Pearson: Tolvajok tánca

A Ballengerek családja nemzedékek óta él a törvényen kívül, azt állítva, hogy az ő nemzetségük a legősibb a Fennmaradottak közül. Az új családfő hatalmát azonban belső hatalmi harcok és külső fenyegetések kezdik ki.

A vendai királynő három ifjú nőt, elit testőrsége tagjait küldi a Ballengerek fészkébe, hogy színe elé hurcoljanak egy árulót. A kis csapatot egy legendás tolvaj vezeti, aki élete legnehezebb feladatára készül.

Amikor a törvényen kívüli vezér és a tolvaj találkoznak, macska-egér játék veszi kezdetét, amelyben mindketten titkokat őriznek és próbálnak feltárni – mit sem tudva arról, hogy a legsötétebb titok mind közül az egész kontinens jövőjét veszélyezteti.

A Fennmaradottak krónikája, mely Az árulás csókjával vette kezdetét, most a kontinens új szegletébe vezet el, már megszeretett régi és lebilincselően izgalmas új szereplők közé.

Hirdetés