ViviPapp P értékelése


ViviPapp P>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Szánom és bánom, hogy csak most jutottam el addig, hogy befejezzem az 5. részt is egy hosszabb kihagyás után.
Atyám… elképesztő volt. Egyszerűen lehidaltam ettől a könyvtől és rengeteg olyan pillanatot okozott, amelyet elraktározok magamban.
Megint sikerült rájönnöm, hogy mennyire zseniális ez a sorozat és maga a történet is.

Sírtam, nevettem, sőt, voltak arcpirító jelenetek is. Mondhatom, alig várom a befejezést. Abban a pillanatban, amikor befejezetem, megkaptam az emailt, hogy feladták postázásra a 6. részt. Talán ez az igazi Murphy… Azonban több bökkenő is van… Nem olvastam még Chaol történetét… és rengeteg tanulnivalóm lenne… Ó azok a fránya vizsgák… Csak jusson megint időm egy huzamosabb olvasásra, mert ezeket a könyveket nem lehet csak úgy 10 oldal után letenni.


Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A világot az álmodók mentik meg és építik újjá.

Alig kezdődött meg Aelin Galathynius hosszú útja a trónjáig, máris háború fenyeget. Útja során elveszített, de szerzett is szövetségeseket, barátságok köttettek és szakadtak meg, miközben a mágikus erőt birtoklók és azt nélkülözők is konfliktusba kerülnek.

Aelin szíve az oldalán harcoló hercegé, hűsége pedig a védelmére szorulóké, akikért mágiája utolsó cseppjét is kész odaadni. Ám a múlt borzalmas bugyraiból szörnyetegek bukkannak fel, és a sötét erők felsorakoznak, hogy leigázzák a birodalmát. Egyetlen esélye marad, egy kétségbeesett küldetés végrehajtása, ami a végét jelentheti mindannak, ami Aelin számára drága.

A kirobbanó sikerű Üvegtrón sorozat lélegzetelállító ötödik kötetében Aelin válaszút elé kerül: mit és kit áldozzon fel azért, hogy megakadályozza Erilea széthullását.