Flora_The_Sweaterist P értékelése


Flora_The_Sweaterist P>!
A karácsony nagy könyve

A karácsony nagy könyve 24 ünnepváró mese

A karácsony nagy könyve egy olyan kötet, ami két csodálatos dolgot egyesít magában: az adventi várakozást és a gyermekeknek való felolvasást. A 24 hosszabb-rövidebb vers és történet épp megfelelő arra, hogy decemberben az ember elalvás előtt még elolvasson egyet a gyermekének, a könyvet használva adventi naptárként, melyben minden mese egy-egy eltelt napot jelöl.

A Tony Ross illusztrációival díszített antológiában kellemes egyensúlyban találhatóak meg prózai és verses, komolyabb és tréfásabb hangvételű darabok. Olvashatunk ismertebb elbeszéléseket, de helyet kapnak a könyvben olyan művek is, amelyekkel a magyar olvasóközönség korábban még valószínűleg nem találkozott.

Bővebben: https://florathesweaterist.wordpress.com/2019/11/26/a-k…


A karácsony nagy könyve

A karácsony nagy könyve

Amikor beköszönt a tél, és a levegőben hópelyhek kavarognak, eljön az ideje az esti kuckózásnak, a meséknek és a varázslatnak.
Könyvünk lapjain bátor gyerekek, beszélő állatok és a napkeleti bölcsek is megelevenednek. Találkozhatunk a Mikulással, a Kúsasszonyokkal és a Hókirálynővel. Sőt, bepillantást nyerhetünk a manók, óriások és tündérek világába.
A karácsony nagy könyve tökéletes társ az adventi időszakban ahhoz, hogy közösen várjuk a szeretet ünnepét.
24 klasszikus történet a karácsonyváráshoz, olyan híres szerzők tollából, mint Charles Dickens, Oscar Wilde, Hans Christian Andersen, a Grimm testvérek és még sokan mások.