pveronika értékelése


>!
pveronika
Emma Scott: Someday, Someday

Emma Scott újra és újra képes felülmúlni önmagát, és 2019-ben kétszer is képes volt levenni a lábamról. Az írónő ez alkalommal bebizonyította, hogy M/M műfajban is kivételeset és kiemelkedőt tud alkotni. Max és Silas története nem egy kis könnyed olvasmány. Sokszor volt fájdalmas és megrázó, ugyanakkor önzetlen és gyönyörű pillanatoknak is a tanúi lehettünk. Feledhetetlen könyvélmény volt.

Max Kaufmann fiatal élete során rengeteg mindent élt át. Miután a szülei tinédzser korában rajtakapták egy másik fiúval, kirúgták otthonról és az utcára került, ahol hajléktalanság, addikció és számos felfoghatatlan és lélekfacsaró dolog várt rá. Végül egy civil rendőr talált rá, és ő segített neki talpra állni. Azóta eltelt néhány év, és Max diplomás ápoló lett, emellett pedig más függőségben szenvedő embereknek próbál segíteni.

Max és Silas egy anonim függők csoportban találkoznak először. Silas egy rejtélyes férfi, aki eleinte semmit nem árul el magáról, de később egy alkalommal bevallja, hogy egy bizonyos fájdalomcsillapító rabja volt hosszú időn keresztül. Az igazi meglepetés akkor jön el, amikor kiderül, hogy Max új munkaadója, aki egy gazdag, Sclerosis multiplexben szenvedő gyógyszergyár tulajdonosa, nem más, mint Silas apja. Silas azonnal attól kezd el rettegni, hogy Max elárulja a titkát, de akkor még nem is sejti, hogy Max Kaufmann a legönzetlenebb és legjobb ember, akit a sors az útjába sodorhatott, és ő lesz, aki segít neki újra megtalálni a fényt az életében.

Silas egy nagyon komplex karakter. Akárcsak Max, ő is borzalmas dolgokon ment keresztül, amelyek olyan mély nyomokat hagytak benne, ami miatt úgy érzi, hogy soha nem lehet már egész és boldog. Az egyetlen boldogságot autista bátyja, Eddie jelenti az életében, aki az egyik kedvenc szereplőm volt a könyvben. A történet nagyon-nagyon komoly témákat érint, és sokszor egészen felkavaró és szívfacsaró volt. Emma Scott írásmódja ez alkalommal is lebilincselő volt, a karakterformálása pedig minden eddigit felülmúlt.

Max és Silas története elgondolkodtató, olykor fájdalmas, máskor gyönyörű volt, és nem egyszer hagyott könnyek között. 2019 egyik legjobbja volt számomra.


Emma Scott: Someday, Someday

Emma Scott: Someday, Someday

How long would you wait for love?

Max Kaufman was kicked out of his home as a teen and his life has been an uphill battle ever since. From addiction and living on the streets, to recovery and putting himself through nursing school, he’s spent the last ten years rebuilding his shattered sense of self. Now he’s taken a job as a private caretaker to Edward Marsh III, the president and CEO of one of the largest pharmaceutical companies in the world. Max soon learns Marsh’s multi-billion-dollar empire is a gold and diamond-encrusted web of secrets and lies.

The longer Max works and lives with the Marsh family, the tighter the secrets tangle around him. And his heart—that he’s worked so hard to protect—falls straight into the hands of the distant, cold, and beautiful son of a dynasty…

Silas Marsh is set to inherit the family fortune, but his father is determined his heir be the “perfect” son. Before Silas can take over the company and end its shady business practices, he must prove himself worthy…and deny his true nature.

Silas must choose: stand up to his father by being true to himself and his undeniable feelings for Max. Or pretend to be someone he is not in order to inherit everything. Even if it means sacrificing a chance at happiness and real love.

Hirdetés