kocybaba P értékelése


>!
kocybaba P
Elle Kennedy: The Chase – A hajsza

Elle Kennedy neve nálam egyet jelent a tökéletes szórakozással, a Di Laurentis meg az extra mókával. Az pedig aztán volt, mert olyan szövegek és dialógusok voltak lenyomva a könyvben, ami már alapból megérte az 5 csillagot, és nem is tudom megmondani hányszor nevettem szét rajtuk a fejem. Ezekért többnyire Summer volt a felelős, aki talán egy kicsit erősebben is vitte a el show-t, mint Fitzy, de nem volt ezzel baj. Az ő párosuk ilyen volt, ahol Summer a dagály, aki néha sok, hangos, impulzív teremtés, addig Fitzy az apály, a csendesebb, visszahúzódóbb, zárkózottabb, akit alkalomadtán azért jól fejbe kólintottam volna párszor de mégis tökéletes egyek. A legjobbat hozták ki egymásból, a pozitívumokat tovább erősítették, a gyenge pontjaikat javították. Örültem annak is, hogy a régi szereplők közül is majdnem mindenki a tiszteletét tette és a történet tartalmas, mélyebb oldala sem hiányzott, ahogy következő kötet előkészítése sem.
E. Kennedy egy mester, egy csoda. Még több hokist és regényt tőle!:)

5 hozzászólás

Elle Kennedy: The Chase – A hajsza

Elle Kennedy: The Chase – A hajsza

Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?

Más magyarázatot nem látok rá, miért vagyok úgy oda Colin Fitzgeraldért. Általában nem vonzanak a kivarrt, videojáték-őrült kocka izomagyak, akik lököttnek és felszínesnek tartanak. És az előítéletei mellett az is ellene szól, hogy a bátyám haverja.
És hogy a barátja belém van zúgva.
Ja, és említettem már, hogy lakótársak vagyunk?
Nem, mintha számítana. Fitzy egyértelművé tette, hogy nem érdeklem, holott úgy szikrázik köztünk a levegő, hogy félő, leég tőle a házunk. Én sosem voltam az a fajta lány, aki fut egy pasi után, és nem most fogom elkezdeni. Épp elég gondot okoz nekem az új suli, a seggfej tanárom és a bizonytalan jövőm. Ha a szexi lakótársamnak végre megjön az esze, és rájön, mit szalaszt el…
…tudja, hol talál.

Az őrjítően jó Off Campus sorozat spin-off kötete.
Önfeledt órákat akarsz és egy ragyogó olvasmányt? Megtaláltad.
Szerezd meg magadnak!

Hirdetés