Vác_nembéli_István_fia_istván értékelése


Vác_nembéli_István_fia_istván>!
Norbert Winney: Sellők, hollók és csodalámpák

Úgy 10 napja történt, hogy pakoltam a könyveimet és kezembe került az első kötet gyorsan el is olvastam, aztán alig telt el pár nap és a szerző rám írt a molyon, hogy ha esetleg érdekel megjelent a második kötet. Ez a mázli ? Szerencse? igazából teljesen mindegy gyorsan meg is rendeltem és gyorsan ki is végeztem.
Aki olvasta az első kötetet annak örömmel jelentem, hogy hozta az első rész minden báját, szerethetőségét, meg volt benne minden amiért érdemes elolvasni egy második részt. Pedig általában ez nem mindig szokott sikerülni valahogy mindig gyengébb a folytatás.
A fő karakterek Loson na és a patkánya remek szereplők nem egy szuperhősök ketten oldják meg a rájuk váró feladatokat. Nincs benne felesleges gyilkolás, káromkodás, a humor faktor a helyén van nem a tipikus burleszk elemekkel operál, nem hülyék szerepelnek akiket kellemetlen olvasni.
Bátran ajánlani tudom azoknak akik olvasták az első kötetet, bátran ajánlani tudom kisgyerekeknek mondjuk olyan 10 éves körülieknek. Ha ilyeneket olvasnak biztos vagyok benne, hogy innentől szeretni fogják az olvasást.
Senkit ne ijesszen a kor amit írtam én 40 múltam, én főleg a véresebb, durvább fantasyt szeretem mégis örültem, hogy elolvastam.
Továbbiakban sok sikert kívánok a szerzőnek és remélem találkozunk jövőre még itt a molyon a köv, regényével.


Norbert Winney: Sellők, hollók és csodalámpák

Norbert Winney: Sellők, hollók és csodalámpák

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A legjobb, ami mesékkel történhet…

Közhírré tétetik!
A Habshár-szigetek királynője férjet keres!

Vízfüttyő Loson, a vakmerő kalandor, elfogadja a felkérést… hogy olyan kihívás elé állítsa
a jelölteket, amelyet csak a legrátermettebb teljesíthet.
Küldetését ármány, árulás, hatalomra törő varázslók és sosem látott mitikus lények szegélyezik, a távoli szigeteken éppúgy, mint Óperencia közepén, vagy Al-Ibabha városában, a mesés keleten…

Loson kalandban és humorban bővelkedő, felhőtlen kikapcsolódást nyújtó történetei mesés világának különböző szegleteibe kalauzolják az olvasót, Óperencián innen és túl…